Alınık 200-300 arası ( sadece )Nokia Telefon alınır

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
200-300 arası ( sadece )Nokia Telefon alınır
İyi günler. Annem için telden arıyorum. Temiz olsun. teklifleriniz i yazın . 300 lira dan fazla olan telefonlarınız i lütfen teklif etmeyin.

Nokia 6300, 6303,6700 modellerini teklif etmeyiniz.

• Beğen
Tepkiler: at-adam

Hasand.

Hasand.

Üye
dokunmatık ıstersen kutulu+kılıf+yedek batarya+ telefon 5800 xm temiz cizksiz ekranında cızık yoktur ekran koruycu ile kullannıldı
:yuru:ehe veya 3600 slide var temiz sarji usb kullaklıgı yedek kapagı vardir secım senın

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
dokunmatık ıstersen kutulu+kılıf+yedek batarya+ telefon 5800 xm temiz cizksiz ekranında cızık yoktur ekran koruycu ile kullannıldı
:yuru:ehe veya 3600 slide var temiz sarji usb kullaklıgı yedek kapagı vardir secım senın
Teşekkürler kardeşim

ylmz123

Üye
NOKİA C6-01 TERTEMİZ TELEFON 350 TL

ylmz123

Üye
son 300

ylmz123

Üye
pekı tskler

sailfish

sailfish

Üye
Hocam Ankaradan elden verebilirim Nokia 603 sıfırdan farksız fiyatta anlaşırız

Son düzenleme:
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Kardeşim bizde aldık anneme Asha 302 güzel cihaz gerçekten 220 tl yemi ne almıştık yanlış hatırlamıyosam. Onun seviyesinde dokunmatik olanlarda var bi incele istersen

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim bizde aldık anneme Asha 302 güzel cihaz gerçekten 220 tl yemi ne almıştık yanlış hatırlamıyosam. Onun seviyesinde dokunmatik olanlarda var bi incele istersen
Evet arhalar hoş cihaz lar. sahibin den .com da araştırıyorum

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Teknosada falanda bulabilirsin ucuza.

warsofwon

warsofwon

Üye
nokia 603 var kardeş kutulu orjinaldir ilk ve tek kullanıcısı benim nokia belle fp2 yüklü yanında 8gb hafıza kart kingston marka orjinaldir hediyem

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
nokia 603 var kardeş kutulu orjinaldir ilk ve tek kullanıcısı benim nokia belle fp2 yüklü yanında 8gb hafıza kart kingston marka orjinaldir hediyem
Telefon aldım kardeşim .teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: warsofwon
warsofwon

warsofwon

Üye
tamam hayırlı olsun :)
-Konu kilit pls

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt