200 - 250 TL Arası Trident Telefon Alacağım - Görüşleriniz

Sponsorlu Bağlantılar

karabe1a

Üye
    Konu Sahibi
200 - 250 TL Arası Trident Telefon Alacağım - Görüşleriniz
200 250 ytl arasi trident tel alicam yardim bekliyom

prensMero

Üye
arkadaşım trıdent modellerin hepsi başını ağrıta bilir çünkü bende trıdent mb 888 t diye modelli cep telefonum var televizyonlu ama bir kere ekranı kırıldımı başka yerlerinden arızası çıkıyor tavsiye etmem.

memolim83

memolim83

Üye
ya almayın şöyle telefonlar en fazla 1 ay dayanır

bekir19038

bekir19038

Üye
illa alacaksan ben sana 190tl ye trident mb800t 2yıl garantisi devam eden (2008ağustosta başlamış) telefon satıyım

klinker

Üye
sakın tident alma ben tecrubeli bı trıdent kullanıcısıyım paran boşa gider basın dertten kurtulmaz

SheWorD

SheWorD

Üye
sakın tident alma ben tecrubeli bı trıdent kullanıcısıyım paran boşa gider basın dertten kurtulmaz

katılmıyorum sana arkadaşım biz ailecek memnunuz :D

Bence n89 al ki şık bişii bu

yada Tr67 öneririm ama orjinal ürün almassan eğer çok sorun yaşarsın ya trident bayiden al yada hepsiburada.com dan sahibinden ve gittigidiyordaki trident diye satılan bir çok ürün sahte çünkü trident aldım çok kötü çıktı diye gezen bazı arkadaşların elindeki cihazlar çin malı replicadır.

buyur tr67 resim.

Sponqe61

Üye
Trident W-T3 Satıyorum...

*16Ay garantisi var hala..
*Cizik v.s hiç bişi yok
*Aldıgım gunden beri kılıf ıcınde koruyorum
*İphone 3GS kapak vericem arkasına bire bir iphone gibi gorunuyor
*1 GB MicroSD vericem
*Ve kutu içeriğindeki her şey.
*Dokunmatiği için bir kere servise gönderdim geldiğinde parmak içi algılamaya başlamıştı ve hala dokunmatiği süper yani W-T3 ' ün fabrika çıkışının 2 katı kadar daha iyi şu anda dokunmatiği ve hiç bir sorunu bulunmamaktadır.

250TL ' ye satılık !!

MSN : [email protected]
Ekleniş Tarihi : 07 / Kasım / 2010 ~PAZAR~

altanonder

Üye
ben Trident aLdım telefonumdan çok memnunum.Ayrıca 1 ay dayanır diyen arkadaşa cvp veriyorum:Telefonumu 1 seneden beri kullanıyorum şimdiye kadar hiç sorunum oLmadı:)

Üst Alt