Oğuzhan Üye ersdfqweasdzx' Alıntı: 20 liraya ekstra bass lı kulaklık aldım david guettanın she wolf şarkısını açınca deliriyor son ses Philips SHS3200\10 modeli bu Genişletmek için tıkla ... Philips bas konusunda muhtesemdir
ersdfqweasdzx' Alıntı: 20 liraya ekstra bass lı kulaklık aldım david guettanın she wolf şarkısını açınca deliriyor son ses Philips SHS3200\10 modeli bu Genişletmek için tıkla ... Philips bas konusunda muhtesemdir
cancan59 Üye ben de denemiştim bir ara çakmasını merak edip, iyi ses veriyor ama çok çabuk bozuluyor kulağına taktığın yeri bir zaman sonra wireless kulaklık oluyor sen farkında olmadan dikkat et dışarda falan rezil olma
ben de denemiştim bir ara çakmasını merak edip, iyi ses veriyor ama çok çabuk bozuluyor kulağına taktığın yeri bir zaman sonra wireless kulaklık oluyor sen farkında olmadan dikkat et dışarda falan rezil olma
MaxipmaN Üye bende bu var Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bunu da arkadaş aldı bu daha iyi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bende bu var Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bunu da arkadaş aldı bu daha iyi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız