20 Nisan Rezaleti

Sponsorlu Bağlantılar

gausjean

gausjean

Üye
    Konu Sahibi
20 Nisan Rezaleti
Evet arkadaşlar biliyorsunuz ki benzinliklerde tuvaletler ücretsiz olmaktadır. (Dinlenme tesislerinden bahsetmiyorum. Benzinlik marketindeki tuvaletlerden bahsediyorum.)
Tekirdağ-Malkara yolunun 4. kilometresinde bulunan tesisler aynı kişi tarafından açılmış ve işletmelerini tamamen aynı kişiler yapıyor. Gerek market olsun gerek tesisin içindeki market ve hediyelik eşya satan kısımlar herkes aynı kişinin çalışanı.
Peki sorun ne? Sorun bu tesisin ve benzinliğin sahibinin fazla zeki olması. Ben 1 senedir bu istasyonun bulunduğu yolu kullanıyorum. Bindiğim otobüs firması sürekli bu tesiste mola veriyor. Sonuç olarak ihtiyaçlarımı bu tesiste gidermek zorundayım. Benimle birlikte olan diğer otobüs yolcuları da aynı şekilde ihtiyaçlarını burada gideriyorlar. Bu yoldan her gün geçen ve bu tesiste duran yüzlerce insanı, onlarca otobüs firmasının yolcularını saymıyorum bile.
Evet şimdi gelelim bu rezalete. Bu tesisteki tuvaletlere giriş 1 lira arkadaşlar. Sürekli reklam yapıyorlar ya ücretsiz temiz tuvaletler falan diyeceksiniz. Sorun da burada! Ücretsiz olması gereken tuvalet 1 senedir (tabi bu benim gördüğüm daha uzun bir süre de olabilir bu) ARIZALI. Evet arızalıymış tuvalet arkadaşlar.
Defalarca söyledim ama yok arızalıymış, büyük arızalıymış, boru patlamış falan filan bir sürü bahane. Ama 1 senedir ortalıkta ne bir tamirat ne de bir çaba var.
Yolcuları ücretli olan Tesis tuvaletlerine yönlendiriyorlar. Görüyor musunuz zekayı ?
Ben de kuruluşun çağrı merkezini şikayet kaydımı bıraktım. Keşke elimden başka bir şey gelse.

Bir düşünün arkadaşlar. O yol gerçekten çok kullanılan bir yol ve o tesis gerçekten kalabalık oluyor. Günde en az 250 kişi o tuvaletten faydalansa bir ayda 7500 TL kazanç demektir.
Bu kadar parayı böyle bir sahtelikle kazanan bu petrolü kınıyorum. Mümkünse arkadaşlar sizde şikayet kaydınızı bırakın. Bu haksız kazançtan insanları kazıklamaktan mahrum kalsınlar.

Aranızda sözlük yazarı varsa sözlüğe taşıyabilir mi acaba amacım daha çok insanın görmesi.
Bilmiyorum büyütüyor muyum ama böyle bir sahtekarlıktan bir adamın sadece oturarak en az 7500 TL kazanç elde etmesi gücüme gidiyor.
Gecelerini gündüzlerine katıp çalışan ve aylık 1500-2000 lirayla geçinen aileler tanıyorum. Gerçekten yazık.
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Zabitaya Şikayet Et Hatta Videoya Filan Çek Salla Nete Bak Bakalım Takıyorlarmı Takmıyorlarmı Ondan Sor-nra
 
Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: gausjean
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaşlar kuruluş adı zikredilmeden yorum yapalım. Aksi halde firmayı alenen karalamaya yönelik bir konu haline gelebilir.
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Arkadaşlar kuruluş adı zikredilmeden yorum yapalım. Aksi halde firmayı alenen karalamaya yönelik bir konu haline gelebilir.
Elemanlar Şikayet Ederse Yorum Silinirse Sorun Olmazki? Uyarırlar Silinir Ne Olaackki ?
 


Üst Alt