20 Milyon Dolar’lık Yatırım!

Sponsorlu Bağlantılar

India

India

Üye
    Konu Sahibi
20 Milyon Dolar’lık Yatırım!


İlk kez katıldığı Eurolig’de çeyrek finalin kapısından dönen G.Saray’da yönetim erkek basketbola dev yatırım yapıyor.

Aysal, “Avrupa’da ses getirecek bir takım yaratacağız. Hedefimiz Final-Four” dedi. Türk Telekom ile birleşme için düğmeye basıldı. Birleşme gerçekleştiğinde G.Saray Telekom adını alacak takımın bütçesi 11 milyon dan 20′ye çıkacak.

İlk kez yer aldığı Eurolig’de elemelerden gelip son anda çeyrek finalin kapısından dönen G.Saray’da yönetim hedefleri büyütürken, yeni sezonda Final-Four’a katılacak hatta Avrupa şampiyonu olacak bir takım yaratmak için kolları sıvadı. Vatan’ın haberine göre, Başkan Ünal Aysal,”Basketbol takımımız bizim lokomotifimiz olacak. Sinerjiye bayıldım. Taraftar da kulüp de bu takımdan çok memnun., Avrupa’dan ses getirecek bir takım yaratacağız” derken, yeni sezonda hedeflerini Final-Four olarak belirledi.

-BU gelişmelerin ardından sarı-kırmızılılarda futbol takımının en önemli sponsorlarından Türk Telekom ile temaslar başladı bile. Halen Beko Basketbol Ligi’nde kendi adını taşıyan bir takımı bulunan Türk Telekom ile anlaşma sağlanması halinde daha önce F.Bahçe ile Ülkerspor örneğinde olduğu gibi iki takım birleşecek. Mevcut bütçesi 11 milyon dolar olan sarı-kırmızılıların bütçesi bu birleşmeyle 20 milyon dolara çıkacak.

YILDIZLAR ALINACAK
Birleşmenin ardından takımın adının G.Saray Telekom olacağı belirtilirken sarı-kırmızılıların şu anki sponsoru Medical Park ile olan anlaşmanın futbola kaydırılmasının sözkonusu olduğu belirtildi. Ayrıca yönetim ile Medical Park’ın tekrar masaya oturarak anlaşmayı revize edecekleri de öğrenildi.
Bu arada bu sezon Lakoviç, Ender Arslan, genç yetenek Furkan Aldemir ve Jamon Gordon’u kadrosuna katan sarı-kırmızılılar sezon ortası da Songaila’yı gönderip Boris Savovic’i takıma dahil etmişti. Bütçenin 20 milyon dolara çıkmasıyla Cimbom çok daha geniş ve güçlü bir kadro kurma imkanına sahip olacak.

”ÜZDÜYSEK ÖZÜR DİLERİZ”
-G.SARAY’A Eurolig’de tarihi bir başarı yaşatan koç Oktay Mahmuti çeyrek final hedefine gerçekleştiremedikleri için taraftarlar özür diledi. Mahmuti dün kendisine ait twitter hesabından “Çocuklar ellerinden geleni, terinin son damlasına kadar verdi. Üzdüklerimiz olduysa onlardan tek tek özür diliyoruz” mesajıyla üzüntüsünü ifade etti.
 


DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Açıkcası , Galatasaray şu kadrosuyla Euroleague de son maçta gruptan çıkmayı kaybetmişse bu başarıdır . Kadro kaliteleri Euroleague nin çok altındaydı gerçekten ...
Kimse bu kadar beklemiyordu Galatasaray dan ...

20 milyon dolarla çok ciddi bir ekip kurabilirler . Önümüzde ki sene , takıma nokta transferler yaparlarsa , bunlar da adepte sorunu yaşamazlarsa , Euroleague de çok da iyi işler yapabilirler ...
 
  • Beğen
Tepkiler: India
Twitter

Twitter

Üye
Aslanlar geliyor dev adımlarla. Futboldan sonra basketbol geliyor sonunda anladılar ama adaletli olmalılar; sırf erkekler olmamalı kadınlara da destek verilmeli.
 
arslansem

arslansem

Üye
Ali sana parayla saadet olmaz şarkısını gönderiyorum :ehe
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Bana ne diyosun , yatırım yapacak olan klüp başkanına söyle kardeşim . :ehe
 

Benzer Konular



Üst Alt