(20.000 TL) Ford Fiesta 1.6-Sport Edition

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Valibaba2010

Üye
    Konu Sahibi
(20.000 TL) Ford Fiesta 1.6-Sport Edition
Iyi aksamlar,
ben almanya´dan gelen Mehmetim. Gecen hafta ben almanya´dan türkiye´ye geldim ve iki ay sonra Kibrisa dört sene icin calismaya gitcem. Benim 2009-Model Fiestayi Izmire getirdim ve onu burda satmaga caliscem. Bu forumu buldum ve insallah burda bir alici bulurum! Araba la ilgili seyler:
Ford Fiesta 1.6 Ti-VCT Sport Edition
120 PS / HP
Üretim: 19 Mart 2009
Vites: Düz
Yakit: Benzin / LPG
Kilometre: 18.231 KM
Renk: Siyah
Kapi: 2 / 3
Fiesta Sport Edition sadece 500 adet, Prins-LPG, K&N Sporhavafiltresi, kırmızı dikisli siyah deri koltuk, isitabilen koltuk, kısmen deri direksiyon, vites kolu ile deri ısıtmalı antrasit, Ambientebel. Audio Paket IV, Ses ve Connect USB BT sesle kontrol, alaşım jantlar, spoyler tavan spoyleri ile paket tasarımı ile arka apron etekler yan camlar ile difüzör, deri kol dayanagı, alüminyum sartları, iklim kontrolü, paspaslar velur, aynalar elektrikli ayarlanabilir ve katlanabilir ile ayak pedalları, Style X-paket projeksiyon lens tasarımı, spor egzoz(,F&F Motorsport ) Ford garanti 3 / 2014e kadar , spor süspansiyon ,17 "jantlar ve servis defterti.
Son bakim bir bucuk hafta öncedi ! Tüv iki sene sonra lazim. Araba yüz kilometrede(otoban)genelde 6-7 Litre LPG yakiyor ve ekonomik. Türkiyede plaka almak hic sorun degil ! Araba kazasiz, calinmamis ve cok temiz!
Fotograflar:

Araba Izmirde ve fotograflar almanya´da ken cekilmistir. Fiyat(pazarlik payi hic yok : 20.000 TL

bfmania

bfmania

Üye
güzel araba hayirli satislar dilerim

Valibaba2010

Üye
    Konu Sahibi
Sagol. Benim Notebook´u da satiyorum!

bfmania

bfmania

Üye
onunda satildigi bi konu ac istersen

deimos18

deimos18

Üye
Benzin de ne kadar yakıyo ?

Valibaba2010

Üye
    Konu Sahibi
Benzin de ne kadar yakıyo ?
Sehir: 7-11 Litre
Otoban: 5-8 Litre

--------------- Ekleme ---------------

Bir kac kisi arabanin sesini merak etti(benim cekim degil) :
Modifiye Hava Filtresi:
Spor egzoz:

Valibaba2010

Üye
    Konu Sahibi
Arac 36 bin TLye satilmistir !

cumhurcenq

Üye
36 bin e satıldı mı alan enayi heralde 20 ye satılan araba puhahahahhaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt