"2 ye 20" 2 DAKIKA KONUŞANA (HERYÖNE) 20 DAKIKA HEDIYE!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
"2 ye 20" 2 DAKIKA KONUŞANA (HERYÖNE) 20 DAKIKA HEDIYE!
Gün içerisinde 2 dakikalık konuşmandan sonra 20 dakika bedava! EVET yazıp 6655'e kısa mesaj gönderin günde 2 dakika konuşmadan heryöne konuşabileceğin 20 dakika BEDAVA kazan!!!

Ayrıntılı bilgi:

4440535
4440532

POWER

POWER

Üye
Notlar ;

• Kampanyadan sadece son 3 aya kadar 0-5 dakika arasında konuşma yapmış veya hiç arama yapamamış olan Bizbize tarifesindeki abonelerimiz faydalanabilirler.
  • Kampanyaya katılan aboneler kampanyaya katıldıkları günden itibaren 30 gün boyunca kampanyadan faydalanabilirler. Kampanyaya bir kez katılmaları yeterlidir.
  • Kampanya 18 Ağustos- 18 Eylül tarihleri arasında geçerlidir.
  • Kampanyaya katılan abonelerin gün içinde yapacakları ilk 2 dakikalık konuşmaları mevcut tarifeleri üzerinden ücretlendirilir.
  • Gün içerisinde her yöne yapılacak 2 dakikalık konuşmadan sonra kazanılan 20 dakika hediye her yöne kullanılabilir.
  • Kampanyaya katılan abonelerin 20 hediye dakikadan sonra yapacakları konuşmalar mevcut tarifeleri üzerinden ücretlendirilir.

nemkate

Üye
bakın ben herzaman diyorum turkcell kampanyayı sonradan koyuyor milleti magdur bırakıyor ayıp ya

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Kampanyadan sadece son 3 aya kadar 0-5 dakika arasında konuşma yapmış veya hiç arama yapamamış olan Bizbize tarifesindeki abonelerimiz faydalanabilirler.

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
bize gelmez hem kampanyanın süreside geçmiş

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
turkcell farkı

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sadece faturalı hatlar içindir.

--------------- Ekleme ---------------

Yazmayı unuttum. Kusura bakmayın

kurtoglu87

Üye
arkadalr kampanya bıtelı 1 ay etmıs daha sonra koyuyor sıtesıne

imece iletişim

imece iletişim

Üye
:vurarkadalr kampanya bıtelı 1 ay etmıs daha sonra koyuyor sıtesıne Arkadaşlar sadece faturalı hatlar içindir.:vur

--------------- Ekleme ---------------

:vurYazmayı unuttum. Kusura bakmayın:vur

dersimli.h

dersimli.h

Üye
TeseKKurLer BiLqiLer İciN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt