2.yardımlarınız bekleniyor :)

Sponsorlu Bağlantılar

katiladam35

Üye
    Konu Sahibi
2.yardımlarınız bekleniyor :)
merhaba arkadaşlar bana önerileriniz üzere galaxy win aldım şimdi küçük kardeşimde telefon istiyor General Mobile Discoverye kafayı taktı büyük ihtimalle çarşamba günü alacağız ama ben pek sıcak bakmıyorum general mobile garantiyle ilgilenmez telefonu sadece satmaya bakar diyorlar birde sizden fikir alayım sayenizde tavsiyeniz üzere winden çok memnunum şimdiden teşekkürler iyi forumlar

kerem28yuksel

Üye
bence aldırma cünkü kardesin o telefonu alırsa sende o telefondan isteyeceksin :D harika bi tel alsın pişman olmaz

Invoke

Invoke

Üye
galaxy winde adreno 203 yok mu? kim tavsiye etti acaba?

- - - Eklendi - - -

GMD galaxy winden daha iyi :ehe

katiladam35

Üye
    Konu Sahibi
hmm ben galaxy win seçeneği verdim ondan tavsiye ettiler gmdye hiç sıcak bakmadım parçası yok fabrika ilgilrnmiyor garanti işe yaramıyor ölü piksel güncelleme sorunu sorunda sorun dediler hiç olanak vermedim win aldım ama wini geri verebilirim şimdi brnde gmd alabilirim ozaman sizce yazdığım tüm sorunlar parça ve garanti özellikle bu telefon için geçerlimi öyleyse garanti ve parça yoksa asla aldırtmam iyi bir telefon gibi ama işte hep bi tereddüt yardımlarınızı bekliyorum

The Shadow

The Shadow

Üye
gerçekten sana galaxy win i kim onerdi ??

- - - Eklendi - - -

yani gmd bin basar tabii ki de :)

Invoke

Invoke

Üye
hmm ben galaxy win seçeneği verdim ondan tavsiye ettiler gmdye hiç sıcak bakmadım parçası yok fabrika ilgilrnmiyor garanti işe yaramıyor ölü piksel güncelleme sorunu sorunda sorun dediler hiç olanak vermedim win aldım ama wini geri verebilirim şimdi brnde gmd alabilirim ozaman sizce yazdığım tüm sorunlar parça ve garanti özellikle bu telefon için geçerlimi öyleyse garanti ve parça yoksa asla aldırtmam iyi bir telefon gibi ama işte hep bi tereddüt yardımlarınızı bekliyorum

Wini verip gmd alma imkanın varsa bir an evvel yapmalısın.

- - - Eklendi - - -

Sorun olacağını sanmıyorum, telefona yakın zamanda güncelleme geleceği söyleniyor. Kullananlar memnun, performansı fiyatına göre çok iyi. Ölü pixel varmış ama ilk patilerde varmış şuan satılanlar genelde 3. 4.parti imiş olmazmış. Olursa da garantiye gider. Ürün değişime gider. Ama sanmıyorum ölü pixel olayı biraz da şans.

katiladam35

Üye
    Konu Sahibi
Yani garantisi ilgileniyorlar yapıyorlar herkes garantisi bir işe yaramıyor diyorlar bende ölü piksel olayından korkuyorum bu kadar soru sordum maruz görün :)

codblackops2

codblackops2

Üye
Garantiyle telpa ilgileniyor gmdnin gayette iyi bir servis

kerem28yuksel

Üye
bence wini kardeşine ver discovery sen al...

katiladam35

Üye
    Konu Sahibi
wini geri iade ederim bugün baktım cidden garantisi varmış ozaman alırım ölü piksel inşallah çıkmaz

Takipçi Satın Al

Üst Alt