2 üniversitelinin öldüğü kaza bir ailenin de kabusu oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
buketcik

buketcik

Üye
    Konu Sahibi
2 üniversitelinin öldüğü kaza bir ailenin de kabusu oldu




’in Seferihisar İlçesi’nde, ’nin bahar şenliğinden dönen servis otobüsünün devrildiği kazada yaralanan eşinin başından bir an olsun ayrılmayan Yasemin Eyioğlu, kopan kolu dikilen oğlu 14 yaşındaki Ege Eyioğlu için de dua ediyor. Yasemin Eyioğlu’nun kazayla ilgili anlattığı ayrıntı ise acı tesedüfü ortaya çıkardı. Ölen üniversitelilerden Pakize Ecem Korkmaz’ın şarkı söylediği, Alper Pekgüder’in de şiir okumak için ayakta bulundukları sırada kazanın meydana geldiği, camdan fırlayarak otobüsün altında kaldıkları belirtildi.
Geçen pazar günü saat 19.00 sıralarında, Ürkmez Kavşağı yakınlarında meydana gelen kazada, Dokuz Eylül Üniversitesi’nin düzenlediği bahar şenliğinden dönen öğrenci ve okul görevlilerini taşıyan 28 yaşındaki Ersan yönetimindeki 35 S 01226 plakalı otobüs, yoldan çıkarak devrildi. Bu sırada otobüsün camından fırlayıp altında kalan Beden Eğitimi ve Spor Meslek Yüksekokulu 2’inci sınıf öğrencisi 21 yaşındaki Ecem Pakize Korkmaz ile aynı üniversitenin Denizcilik Fakültesi Gemi Güverte Bölümü son sınıf öğrencisi 22 yaşındaki Alper Pekgürler, kaza yerinde yaşamını yitirdi. 38 kişi de çeşitli yerlerinden yaralandı. İzmir’deki hastanelerde tedaviye alınan yarılardandan 33’ünün taburcu edildiği, 5’inin tedavisinin ise halen devam ettiği bildirildi. Kaza sırasında önüne köpek çıktığını ileri süren ve takometre kayıtlarına göre 57 kilometre hızla gittiği belirlenen sürücü Ersan Kozan, sevk edildiği adliyede tutuklandı.

OĞLUNUN KOLU KOPTU

Mutlu saatler geçirdikleri eğlencenin ardından yaşanan kazada eşi 43 yaşındaki Ayhan Eyioğlu, 14 yaşındaki oğlu Ege Eyioğlu ve 4 yaşındaki kızı Işıl Eyioğlu ile yaralı kurtulan 39 yaşındaki Yasemin Eyioğlu, tedavisinin ardından taburcu edilmesine rağmen hastaneden biran olsun ayrılmadı. Kazadan küçük kırıklarla kurtulan kocasının başından ayrılmayan Yasemin Eyioğlu’nun en büyük üzüntüsü ise, oğlu Ege’nin kolunun kopması oldu. Kaza sonrasında kopan kol, ameliyatla yerine dikildi, ancak halen yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam edilen Ege’nin kolunun tekrar uyum sağlayıp sağlamayacağının ise, ilerleyen zamanda netlik kazanacağı bildirildi.
Anneler günündeki bu kazayla yıkılan Yasemin Eyioğlu, tek isteğinin oğlunun tekrar sağlığına kavuşması ve kolunu kullanması olduğunu dile getirerek, "Son anda kardeşi ile yer değiştirdiler, keşke onun yerine ben otursaydım da benim kolum kopsaydı. Oğlumun o durumuna dayanamıyorum. Eşim ve kızımla bizler yaralı kurtulduk. Şimdi umutla oğlumdan gelecek olan mutlu haberi bekliyorum" dedi.

ÖLDÜREN TESADÜF
Yasemin Eyioğlu’nun, kaza sırasında yaşananları anlatması, ölen üniversiteliler Pakize Ecem Korkmaz ve Alper Pekgüder için kahreden tesadüfü de ortaya koydu. Yolculuğun başlamasından kısa süre sonra, gün boyu süren eğlenceyi otobüste de devam ettiren öğrencilerin isteği üzerine Pakize Ecem Kormaz’ın koridorda şarkı söylediği, Alper Pekgöder’in ise şiir okumak için ayakta durduğu öğrenildi. Korkmaz ve Pekgüder’in, ayakta bulunduğu sırada kazanın olmasıyla camdan fırlayarak otobüsün altında kalıp can verdikleri ortaya çıktı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
385
Cevap
0
Görüntüleme
789
Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
2K
Doğuş Pertez
Tuba.Erva
Cevap
7
Görüntüleme
572
minoo


Üst Alt