Telefon Tavsiyesi 2 telefon arasında kaldım hangisini alıyım?

M.F.E

Üye
s3 almani öneririm.

bencede s3 al biz kitkatı alırken sonra üzülme ama 4,3 de iyi

Invoke

Üye
Az zorlayabiliyorsan Nexus 4 al. Zorlayamıyorsan da S3'ünü al düzgün bir aosp rom flasla.

layuhti

Üye
Ikisinide kullanma firsati bulmuş biri olarak yaziyorum ki tabiki S3 almalisin. Fiyatlari arasinda fazla fark kalmadi zaten. GMD nin kagit üzerinde S3 ten fazla eksiği görünmüyor ama bu kağıt üstünde kaliyor. Ozelliklerini faal olarak kullanacaksan farki göreceksin zamanla. Hangisini alirsan al ama şimdiden hayırlı olsun.

Aynen değerli insan bir ara GM disko baya övüldü ama S3 olamaz . Koca Kore samsung arkasında . Eğer ki S3 kasası GM disko olsaydı fark etmez derdik. Veya htc kasası olsaydı GM derdik .

Ben olsam optimus g yada nexus4 alirdim.

kararım s3 ama uygulama ve oyun yükleme konusunda hafıza sıkıntısı yaşarmıyım tavsiye eden arkadaşlara
Kardeşim hafızayı sıkıntı etme nasıl olsa arttırabiliyorsun, fotoğraf video ve müzikleri bellek kartına atarsın. 9 10 gb da cihazda kalıyor, yüksek kapasiteli (+1.5gb) 4 oyun ve sosyal ağ uygulamalarını rahatlıkla yükleyebilirsin.

Invoke

Üye
Zaten sd destekliyor, hafıza hiç sıkıntı olmaz.

noss_bar

Emekli Yönetici
biraz daha bekle gmd2 al şuan ki antutu da 13000 14000 puan alıyor gmd2 ise 20000 puan alıyor ve qualcom işlemci s400 ve 2gb ram ile geliyor tahmini fiyatı maximum 800 tl daha aşağıda olabilir

Kardesim benim anlamadigim 900-1000 tl verebiliyorsunda niye s3 aliyorsun nexus 4 moto g yada discovery elite lite gibi modellere baksana s3 e o para verilmez daha bir suru cihaz var o fiyat araliginda

Bi akrabam aldi gmd benim s3 bakinca pişman oluyor ben bu ikisi arasında s3 tavsiye ederim..

ceyhuncu

Üye
3 aydır GM kullanıyorum çok sağlam telefon 650 ye aldım 10/8.5 veririm tele süper hızlı s3 ü katliycak kadar hızlı ve stabil ama kalite dersen s3 derim bu arada GM 20 gün sonra kitkat alacak s3 4.3 te kalacak karar senin param çoksa bastır s3 al GM 650 liranin hakkini fazlasıyla verir.

merhab arkadaşlar
oyunlar kasmadan oynanabilen,internet performansı iyi olan hangisini alıyım?
1-General Mobile Discovery
2-samsung galaxy s3
iphone kullanan kardeşin olarak şunu söyleyebilirim samsungun Allah belasını versin. o kadar net. o çekirdekler var ya o çekirdekler. rehbere bile 4-5 saniyede giren telefonu almak istersen sen bilirsin. arkadaşlarımda var kasıyor diyor kendileri söylüyor yav abi bu samsung gitsin televizyon üretsisn ne bilim çamaşır makinesi üretsin. general mobile Türk şirketi. yazılım optimizasyonunu yapmayı bile beceremeyen bi şirket benim için hiçtir. git az biraz bize gitsin belki ileride kendi parçalarımızı kendimiz Türkiye de üretiriz argeye destek olursun hiç yoktan.

Aynen oyle s5 dahi kasicak izlemede kalin android alicaksan kasmasin diyodan nexus serisinden alicaksin bu aralar lg cok iyi is cikartiyor lg g ve g2 ile gayet saglam stabil telefonlar cikardi ... htc sony de olur tabi ama cep yakiyor

alical33

Üye
Bütçen varsa gmd elite al