2 Tane Oyun ACİLL!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mehmet 1905

Üye
    Konu Sahibi
2 Tane Oyun ACİLL!
Arkadaşlar telefona format attım. Tel 6600. 2 tane oyun vardı.

1. Gameloft Backgammon (galiba gameloft'tu)
2. Micropool Bilardo

Bu 2 oyunu acil bulmam gerekiyor. Yardım edebilir misiniz? Aradım ama bulamadım vaktim kısıtlı.

NewSoldier

NewSoldier

Üye
Arkadaşlar telefona format attım. Tel 6600. 2 tane oyun vardı.

1. Gameloft Backgammon (galiba gameloft'tu)
2. Micropool Bilardo

Bu 2 oyunu acil bulmam gerekiyor. Yardım edebilir misiniz? Aradım ama bulamadım vaktim kısıtlı.
bunlar zamanında karşıma çok çıktı biraz ara bulursun! şu adreste ara : brothersoft.com

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
zaman neden kısıtlı yahu? :hmmm

NewSoldier

NewSoldier

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap

mehmet 1905

Üye
    Konu Sahibi
Yok ya bluetooth ile ya da tatilde oynayacağım yok. Ayrıca tatili kim kaybetmiş biz bulalım. :)
Telefon arkadaşındı. Yavaşlamış virüs falan girmiş bende dedim formatlıyım en iyisi. Bu 2 oyunu çok oynuyormuş. Tutturdu bunları yükle diye ondan acele yazdım. Ayrıca oyunları da ekliyorum ben çok aradım başkaları aramasın. :)

Micropool ve Gameloft BackGammon

ya da

NewSoldier

NewSoldier

Üye
Yok ya bluetooth ile ya da tatilde oynayacağım yok. Ayrıca tatili kim kaybetmiş biz bulalım. :)
Telefon arkadaşındı. Yavaşlamış virüs falan girmiş bende dedim formatlıyım en iyisi. Bu 2 oyunu çok oynuyormuş. Tutturdu bunları yükle diye ondan acele yazdım. Ayrıca oyunları da ekliyorum ben çok aradım başkaları aramasın. :)

Micropool ve Gameloft BackGammon

ya da

iyi yapmışsın kardeş eline sağlık bu arada dediğim siteyi bi kontrol ettinmi? :d

mehmet 1905

Üye
    Konu Sahibi
Yok kardeş kontrol etmedim. Sen mesajı yazmadan önce ben bulmuştum. :)

mehmet 1905

Üye
    Konu Sahibi
Vaktim olsa paylaşımın kralını yapardım ama vaktim yok. Bilgisayarda fazla vakit geçiremiyorum. :(

NewSoldier

NewSoldier

Üye
Vaktim olsa paylaşımın kralını yapardım ama vaktim yok. Bilgisayarda fazla vakit geçiremiyorum. :(
boş ver bre kendine zaman ayır iş güç olsun bitsin diyene kadar ömür bitiyor kendini fazla yorma!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt