2 Polis Tarafından Para Karşılığı Hasmına Teslim Edilen Şahısın Cansız Bedenine Ulaşıldı.

Sponsorlu Bağlantılar

PALA.

PALA.

Üye
    Konu Sahibi
2 Polis Tarafından Para Karşılığı Hasmına Teslim Edilen Şahısın Cansız Bedenine Ulaşıldı.

İstanbul Büyükçekmece'de günler süren kazının ardından cesedine ulaşılan Murat Kartal'ı katil zanlılarına teslim eden iki polisin ifadeleri ortaya çıktı. Şüpheli polis memurları, Kartal'ı silah araması olduğu gerekçesiyle kandırdıklarını ve Kartal'ı anlaştıkları şahıslara teslim ettikleri ifade ettiler. Ayrıca olaya karışan polis memuru, yaptıklarının büyük hata olduğunu belirterek, "Polislik mesleğinin içine ettiğimin de farkındayım" dedi​


Kaynak;


Polis memuru da böyle yaparsa artık söylenecek söz kalmamıştır. Mesele burada hayatını kaybedenin kim olduğu yada suçunun ne olduğu değil.
Polis emniyeti ve asayişi sağlaması gerekirken, para karşılığında cinayete ortak olmuştur, hemde devletin kendisine verdiği yetkileri kötüye kullanarak.
 
  • Beğen
Tepkiler: Baydırman ve DeV/AsA


DeV/AsA

DeV/AsA

Üye
Ben polise olan güvenimi yitireli uzun yıllar oluyor.Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir oluşum yok, açın bakın Avrupa'da polisler nasıl, hepsi birbirinden düzgün, temiz, janti insanlar, başınıza bir şey geldiğinde gözünüz kapalı gideceğiniz ve sorununuzun çözüleceğinden emin olduğunuz ilk kurum.
Oralarda polis olmak da öyle kolay değil, işin içinde ideolojiymiş, dayıymış yok, yetenek var zeka var.

Bir de bizimkilere bak, ne yetenek, ne bilgi, ne kanun ne de iş ahlakı ara ki bulasın.
Kırk yılda bir işiniz düşer gidersiniz, anlamsız anlamsız yüzünüze bakarlar, gittiğinize pişman olursunuz...

Zaten Türkiye'de polislik kavramı biraz farklı, halk için değil de hükümeti korumak için maaş alıyorlar sanki öyle bir hava var.
Deveye sormuşlar boynun neden eğri ?...
 
  • Beğen
Tepkiler: PALA.
PALA.

PALA.

Üye
    Konu Sahibi
Kokuşmuş bir düzen var, elbette tüm polislerimiz bunlar gibi değil ama genel olarak işsiz kalanların tercihi haline gelmiş bir meslek.
Misal bu olayı yapan 2 polis eğer suç deşifre olmasaydı ve bir süre sonra bir şekilde hayatlarını kaybetselerdi "şehit" diye tören yaparlardı...

Normalde hayatını kaybeden şahısın 20 ayrı suçtan kaydı varmış, 1 aylık işyeri kirası yüzünden tartıştığı dükkan sahibi kim vurduya gitmiş, ihale bu şahısa kalmış, 5 yıl yattıktan sonra salıverilmiş ve polislerin, dsp eski milletvekili falan bir çok kişi yetkilerini kötüye kullanarak infaz yapmışlar. Birileri kendi adaletini sağlama derdine düşmüşler. Adalette parana ve dayına göre işliyor maalesef ve bu millet yılan kendini sokana kadar, bin yaşasın diyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: DeV/AsA


Üst Alt