2 Megapixel

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
free

free

Üye
arkadaşına söyle ekolayzır ayarlarını iyi yapsın hoparlördende yüksek sese ulaşı k750de

1.çubuk.........9 dolu
2.çubuk.........fulden 2 eksik
3.çubuk..........6 dolu
4.çubuk.........1 dolu
5.çubuk.........fulden 2 eksik

bundan daha iyi ayarlarda deneyerek bulur

myben

Üye
k750 alırsan pişma olursun nokia dan asla sasma

faruk0017

Üye
KARDEŞ BENCE SEN D600 AL SAKIN SONY ERİCSON ALMA OK
HA Bİ DE W 800 GÜZEL S.ERİCSON OLARAK AMA D600 SÜPER BENİM İKİNCİ TELEFON O BENCE KESİNLİKLE D600 DERİM

HaRuN45

Üye
    Konu Sahibi
d600 güzel ama ben telefonuma program yükleyebilmeliyim
bende 6260 vardı en az 50 tane program vardı içinde ondan vazgeçemiyordum.şimdi program yüklenmeyen bi telefon alırsam alışamam..bildiğim kadarıyla k750 veya d600 e falan bişi yüklenmiyor yani programm..bilmem doğrumu

eon

Üye
ben N70 derim.... fakat N80'i bekliyorum su siralar.... amaaaaaaa D600'u de bircok kez test etme sansim oldu, Mp3 calarken sesi biraz kisik gibi fakat goruntu ve video bence mukemmel... ustelik onun cektigi en kucuk bir videoyu bile nokia acamiyor:) fakat bende gidip d600 almam cunku symbian'ciyim!!!! ama duz bir telefon isteyenlere oneririm, gercekten basarili, fotograf ve video konusunda...

Sinem's

Üye
K750i'de autofocus ve makro olması seçimi daha çabuk kolaylaştırıyor..

fakat 6280'in foto çekimlerini inceledim, netlik ve foto derinliği mükemmel.. Nokia'nın diğer 2 mpx li telefonlarından daha kaliteli diyebilirim..

sari.936

sari.936

Üye
en iyisi alacagına 2mp 3.2 mpli n73 al daha rahat edersın eywallah

reis.oglu

Üye
arkadaşım, symbian destekli olsun özellikle s60 serisi telefonlar şiddetle tavsiyemdir. bu konuda da ön plana çıkan marka nokia oluyor, zira symbian ile özdeşleşmiş bir marka, bunun yanısıra pahalı demezsen Nokia N86, E72, E71, E66, E51 önde giden modeller, eğer ucuz olsun diyorsan (400 - 600 arası) sırasıyla 5320 - 5730 - 5800 kullanılabilecek en özellikli modeller diyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt