Soneday Üye praetor' Alıntı: Set upa çift tıklatın eğer bir şey yapmazsa tekrar çift tıklatın. Bende de bir kere denememe rağmen olmamıştı iki kere tıklattım. Olmadı bir kere tıklayıp seçin sonra entere basın. Yine de çözülmezse problem, bildirin lütfen Genişletmek için tıkla ... 1 kere deneyep bırakmadım heralde,denedim olmuyor... oyunu portable verebilirmisin.
praetor' Alıntı: Set upa çift tıklatın eğer bir şey yapmazsa tekrar çift tıklatın. Bende de bir kere denememe rağmen olmamıştı iki kere tıklattım. Olmadı bir kere tıklayıp seçin sonra entere basın. Yine de çözülmezse problem, bildirin lütfen Genişletmek için tıkla ... 1 kere deneyep bırakmadım heralde,denedim olmuyor... oyunu portable verebilirmisin.
Soneday Üye Tama halletim,programı exeyi ayraştırarak yükledim.Çalışıyor ,üyede oldum bennnnnnnnnnnnn hazırım.
Praetor Emekli Yönetici Konu Sahibi C01aY' Alıntı: Eline sağlık, İsteyenler mynet ya da yahoo.comdan oynayabilirmi maçları? Genişletmek için tıkla ... Malesef mümkün değil, programı indirmek ve kurmak hem çok basit hem de adım adım anlattım Maçların aleniyeti açısından bu program daha iyi, ayrıca hiçbir üyemizi ticari amaç güden bu sitelere üye olmaya zorlayamayız
C01aY' Alıntı: Eline sağlık, İsteyenler mynet ya da yahoo.comdan oynayabilirmi maçları? Genişletmek için tıkla ... Malesef mümkün değil, programı indirmek ve kurmak hem çok basit hem de adım adım anlattım Maçların aleniyeti açısından bu program daha iyi, ayrıca hiçbir üyemizi ticari amaç güden bu sitelere üye olmaya zorlayamayız
Girrffe Üye bende katılmak istiyorum... --------------- Ekleme --------------- praetor' Alıntı: Malesef mümkün değil, programı indirmek ve kurmak hem çok basit hem de adım adım anlattım Maçların aleniyeti açısından bu program daha iyi, ayrıca hiçbir üyemizi ticari amaç güden bu sitelere üye olmaya zorlayamayız Genişletmek için tıkla ... adım adım anlattın ama resimlerde bi sorun var herhalde çıkmıyor..?
bende katılmak istiyorum... --------------- Ekleme --------------- praetor' Alıntı: Malesef mümkün değil, programı indirmek ve kurmak hem çok basit hem de adım adım anlattım Maçların aleniyeti açısından bu program daha iyi, ayrıca hiçbir üyemizi ticari amaç güden bu sitelere üye olmaya zorlayamayız Genişletmek için tıkla ... adım adım anlattın ama resimlerde bi sorun var herhalde çıkmıyor..?
Praetor Emekli Yönetici Konu Sahibi Girrffe' Alıntı: bende katılmak istiyorum... --------------- Ekleme --------------- adım adım anlattın ama resimlerde bi sorun var herhalde çıkmıyor..? Genişletmek için tıkla ... Katıldınız bile Sorun malesef paylaşım sitesinde. Tekrar yükleyeceğim.
Girrffe' Alıntı: bende katılmak istiyorum... --------------- Ekleme --------------- adım adım anlattın ama resimlerde bi sorun var herhalde çıkmıyor..? Genişletmek için tıkla ... Katıldınız bile Sorun malesef paylaşım sitesinde. Tekrar yükleyeceğim.
Praetor Emekli Yönetici Konu Sahibi Salihyet' Alıntı: zaman olsa, çok isterdim, kadir abi her alanda alırım aklını senin Genişletmek için tıkla ... Çok büyük bir zamanınızı almaz, sadece yarım saat Sizi de aramızda görmek isteriz
Salihyet' Alıntı: zaman olsa, çok isterdim, kadir abi her alanda alırım aklını senin Genişletmek için tıkla ... Çok büyük bir zamanınızı almaz, sadece yarım saat Sizi de aramızda görmek isteriz
Praetor Emekli Yönetici Konu Sahibi yunus yavuz' Alıntı: bende katılmak istiyorum dostlar. Genişletmek için tıkla ... Zaten aramızdasınız...
yunus yavuz' Alıntı: bende katılmak istiyorum dostlar. Genişletmek için tıkla ... Zaten aramızdasınız...
Praetor Emekli Yönetici Konu Sahibi Salihyet' Alıntı: bende varım o zmn ya xD Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldiniz aramıza... Turnuva çok çekişmeli geçeceğe benziyor Hadi hayırlısı...
Salihyet' Alıntı: bende varım o zmn ya xD Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldiniz aramıza... Turnuva çok çekişmeli geçeceğe benziyor Hadi hayırlısı...
Praetor Emekli Yönetici Konu Sahibi Negative' Alıntı: Yarışmaya katılacaklara başarılar ... Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Negative!
Negative' Alıntı: Yarışmaya katılacaklara başarılar ... Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Negative!
Praetor Emekli Yönetici Konu Sahibi The Witch-King' Alıntı: bende bendeeee Genişletmek için tıkla ... DeadSiLeNCe' Alıntı: Herkeze Başarılar Dilerim. Genişletmek için tıkla ... Başarı dilekleri için teşekkürler deadsilence. Katılmak istiyorsanız açıkça yazasanız sevinirim
The Witch-King' Alıntı: bende bendeeee Genişletmek için tıkla ... DeadSiLeNCe' Alıntı: Herkeze Başarılar Dilerim. Genişletmek için tıkla ... Başarı dilekleri için teşekkürler deadsilence. Katılmak istiyorsanız açıkça yazasanız sevinirim