'Patron Üye Pondusss' Alıntı: akif'e şaka maksatlı takılarak yazdım. Ciddi bi şey değil. Acaba kabul edilir mi? Genişletmek için tıkla ... ne yazdın
Pondusss' Alıntı: akif'e şaka maksatlı takılarak yazdım. Ciddi bi şey değil. Acaba kabul edilir mi? Genişletmek için tıkla ... ne yazdın
caglet Üye Konu Sahibi Pondusss' Alıntı: akif'e şaka maksatlı takılarak yazdım. Ciddi bi şey değil. Acaba kabul edilir mi? Genişletmek için tıkla ... Eğer YAZ MEVİSİMİ - YAZ TATİLİ konusu varsa içinde kabul edilinebilir. Sen yaz maniyi ne kadar takılmışsın ona bi bakalım ona göre karar verelim.
Pondusss' Alıntı: akif'e şaka maksatlı takılarak yazdım. Ciddi bi şey değil. Acaba kabul edilir mi? Genişletmek için tıkla ... Eğer YAZ MEVİSİMİ - YAZ TATİLİ konusu varsa içinde kabul edilinebilir. Sen yaz maniyi ne kadar takılmışsın ona bi bakalım ona göre karar verelim.
Amaru Shady Üye 'Patron' Alıntı: bi bakayım guzelse olabılır. Genişletmek için tıkla ... yazıyorum. beni de ekleyin yarışmaya. ----------Eklendi @ 19:19:55 ---------- Yazıldı @ 19:18:33 ---------- Yazın gelmesiyle pondusss'a bi şeyler oldu Yaz sıcağı ona fazla mı vurdu? Patron'un mânisi lafta, Tatilin son haftasında. Nasıl olmuş? Biraz acele oldu ama
'Patron' Alıntı: bi bakayım guzelse olabılır. Genişletmek için tıkla ... yazıyorum. beni de ekleyin yarışmaya. ----------Eklendi @ 19:19:55 ---------- Yazıldı @ 19:18:33 ---------- Yazın gelmesiyle pondusss'a bi şeyler oldu Yaz sıcağı ona fazla mı vurdu? Patron'un mânisi lafta, Tatilin son haftasında. Nasıl olmuş? Biraz acele oldu ama
caglet Üye Konu Sahibi Nasıl olduğu hakkkında yorum yapmamız doğru olmaz... Ankete bırakalım ama bu şekilde yarışmaya katılmanızda bi sakınca yok...
Nasıl olduğu hakkkında yorum yapmamız doğru olmaz... Ankete bırakalım ama bu şekilde yarışmaya katılmanızda bi sakınca yok...
Amaru Shady Üye .:: Enver ::.' Alıntı: son satır olmamış Genişletmek için tıkla ... alıştıra alıştıra söyle bari ----------Eklendi @ 22:10:18 ---------- Yazıldı @ 22:09:43 ---------- tatille alakası olsun diye yazdım orayı
.:: Enver ::.' Alıntı: son satır olmamış Genişletmek için tıkla ... alıştıra alıştıra söyle bari ----------Eklendi @ 22:10:18 ---------- Yazıldı @ 22:09:43 ---------- tatille alakası olsun diye yazdım orayı
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap Pondusss' Alıntı: alıştıra alıştıra söyle bari ----------Eklendi @ 22:10:18 ---------- Yazıldı @ 22:09:43 ---------- tatille alakası olsun diye yazdım orayı Genişletmek için tıkla ... değiştir bence
Pondusss' Alıntı: alıştıra alıştıra söyle bari ----------Eklendi @ 22:10:18 ---------- Yazıldı @ 22:09:43 ---------- tatille alakası olsun diye yazdım orayı Genişletmek için tıkla ... değiştir bence
Amaru Shady Üye caglet' Alıntı: Arkadaslar katilimlarinizi bekliyoruz... Genişletmek için tıkla ... katıldım ama katılanların arasında ismim yazmıyor
caglet' Alıntı: Arkadaslar katilimlarinizi bekliyoruz... Genişletmek için tıkla ... katıldım ama katılanların arasında ismim yazmıyor
GREENxEYES Üye Katılıyorum ----------Eklendi @ 16:10:24 ---------- Yazıldı @ 16:09:44 ---------- Lütfen pm ile beni bilgilendirin nereye yazca mâni yi? ----------Eklendi @ 16:10:49 ---------- Yazıldı @ 16:10:24 ---------- Lütfen pm ile beni bilgilendirin nereye yazca mâni yi?
Katılıyorum ----------Eklendi @ 16:10:24 ---------- Yazıldı @ 16:09:44 ---------- Lütfen pm ile beni bilgilendirin nereye yazca mâni yi? ----------Eklendi @ 16:10:49 ---------- Yazıldı @ 16:10:24 ---------- Lütfen pm ile beni bilgilendirin nereye yazca mâni yi?
PureFood Üye GREENxEYES' Alıntı: Katılıyorum ----------Eklendi @ 16:10:24 ---------- Yazıldı @ 16:09:44 ---------- Lütfen pm ile beni bilgilendirin nereye yazca mâni yi? ----------Eklendi @ 16:10:49 ---------- Yazıldı @ 16:10:24 ---------- Lütfen pm ile beni bilgilendirin nereye yazca mâni yi? Genişletmek için tıkla ... Buraya.
GREENxEYES' Alıntı: Katılıyorum ----------Eklendi @ 16:10:24 ---------- Yazıldı @ 16:09:44 ---------- Lütfen pm ile beni bilgilendirin nereye yazca mâni yi? ----------Eklendi @ 16:10:49 ---------- Yazıldı @ 16:10:24 ---------- Lütfen pm ile beni bilgilendirin nereye yazca mâni yi? Genişletmek için tıkla ... Buraya.
caglet Üye Konu Sahibi Pondusss' Alıntı: katıldım ama katılanların arasında ismim yazmıyor Genişletmek için tıkla ... En altta yazıyor sanırım göremedin
Pondusss' Alıntı: katıldım ama katılanların arasında ismim yazmıyor Genişletmek için tıkla ... En altta yazıyor sanırım göremedin
caglet Üye Konu Sahibi Çoğumuz yazmadık daha yarışmasının başlamasına biraz daha var 3 gün içinde 5 kişi daha katılırsa başlıyacağız.. katılmazsa 15 kişi olana kadar bekliyicez
Çoğumuz yazmadık daha yarışmasının başlamasına biraz daha var 3 gün içinde 5 kişi daha katılırsa başlıyacağız.. katılmazsa 15 kişi olana kadar bekliyicez