2 kiz forumda dedikodu yaparsa:)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
milagros_zuzu

milagros_zuzu

Üye
    Konu Sahibi
2 kiz forumda dedikodu yaparsa:)

kiz1:ya foruma geldigimden bana asiliyo aslinda pekde tipim degil ama bilmiyorum yaa
:kimmis kiz söyle bakim

kiz2:aaa kiz çok karizmatik bi avatari var hem ilerde mod olcek diyolar walla bence kaçirma kizim nerden bulcan böylesini

:ya öyle ama baksana geçen konustuk foruma bile abisinin hesabiyla giriyomus daha kendi hesabi bile yok yarin öbürgün abisi "kullanmayin benim hesabimi yakinda oglum gelicek almanyadan o kullanicak" derse naapariz biz yok uzun vadede bise düsünemem
nolcek be kizim buluruz kullanilmayan bos bi hesap kullanirsiniz iste benim arkadaslara sorarim hem

kiz1: ya fatma bu forumlar'da nerden bulcan kullanilmayan hesap allah askina anca admin yakinin olcakki yapsin sana bi güzellik yoksa heryer dolu içgüveyside gidemem biliyosun

kiz2: aman kizim sende ne nazlisin yaaa

kiz1: neyse sen beni bosver seninki napti kazandimi FAYS sinavini? (forum adminlik yerlestirme sinavi)

:evet kazandi hiç sorma atama bekliyo simdi ilk tercihini SEVGI ASK'A DAIR bölümüne yapti canim romantik askim benim torpil aradik ama torpil islemiyo dediler ugrasma sonra sinir olurlar adult'a filan atarlar eve getiremezsin erkegini dediler aman yok kalsin mazallah dedim

kiz1evet bencede iyi yapmissin bak Fadime'ninki napti atadilar SIRLAR DÜNYASINA bölümüne adam geceleri kalkip bogazliyomus Fadime'yi "olamaz bunlar gerçek degil biri bana bunlarin fake oldugunu söylesiiin" diye bagiriyomus geçen geldi odaya dert yaniyodu bize "istifada etmiyo öldürcek bi gün beni walla keske banlasalar geçtim artik modluktan onursal üye olsun ben raziyim"
:neyse babam geliyo bir iki konu açimde bos bos forumlar'da oturdun dimi diye dellenmesin sende o çocugu iyi düsün sonda mod karisi olmak var

ayy mod karisimi düsüneyim ben azcik hadi görüsürüz
paylasimin için tesekkürler fatma...

kiz2:önemli degil Raziye ne demek görüsürüz

Bayan Arkadaslar alinmayin ha...

Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
:):)

Exalans

Exalans

Üye
ne uzun dedikoduy da okurken ocakta yemek yandı :D

dreamnurse

dreamnurse

Üye
var mıdır acaba cidden böyle konuşan kızlar..:D

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Bence vardır.

lovestar

lovestar

Üye
konuyla alakasız resimler gereksiz kalabalık yapmış ama yazı baştan sona çok komikti.tşkler...

Solamente

Üye
çok tatlısın zuzu :)

corchy

corchy

Üye
hehehhehehehe süpermiş bea..:ehe

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
:):)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...