milagros_zuzu
Üye
2 kiz forumda dedikodu yaparsa:)
kiz1:ya foruma geldigimden bana asiliyo aslinda pekde tipim degil ama bilmiyorum yaa
kiz2:aaa kiz çok karizmatik bi avatari var hem ilerde mod olcek diyolar walla bence kaçirma kizim nerden bulcan böylesini
kiz1: ya fatma bu forumlar'da nerden bulcan kullanilmayan hesap allah askina anca admin yakinin olcakki yapsin sana bi güzellik yoksa heryer dolu içgüveyside gidemem biliyosun
kiz2: aman kizim sende ne nazlisin yaaa
kiz1: neyse sen beni bosver seninki napti kazandimi FAYS sinavini? (forum adminlik yerlestirme sinavi)
kiz1evet bencede iyi yapmissin bak Fadime'ninki napti atadilar SIRLAR DÜNYASINA bölümüne adam geceleri kalkip bogazliyomus Fadime'yi "olamaz bunlar gerçek degil biri bana bunlarin fake oldugunu söylesiiin" diye bagiriyomus geçen geldi odaya dert yaniyodu bize "istifada etmiyo öldürcek bi gün beni walla keske banlasalar geçtim artik modluktan onursal üye olsun ben raziyim"
paylasimin için tesekkürler fatma...
kiz2:önemli degil Raziye ne demek görüsürüz
Bayan Arkadaslar alinmayin ha...
kiz1:ya foruma geldigimden bana asiliyo aslinda pekde tipim degil ama bilmiyorum yaa
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
:kimmis kiz söyle bakim
kiz2:aaa kiz çok karizmatik bi avatari var hem ilerde mod olcek diyolar walla bence kaçirma kizim nerden bulcan böylesini
:ya öyle ama baksana geçen konustuk foruma bile abisinin hesabiyla giriyomus daha kendi hesabi bile yok yarin öbürgün abisi "kullanmayin benim hesabimi yakinda oglum gelicek almanyadan o kullanicak" derse naapariz biz yok uzun vadede bise düsünemem
nolcek be kizim buluruz kullanilmayan bos bi hesap kullanirsiniz iste benim arkadaslara sorarim hem kiz1: ya fatma bu forumlar'da nerden bulcan kullanilmayan hesap allah askina anca admin yakinin olcakki yapsin sana bi güzellik yoksa heryer dolu içgüveyside gidemem biliyosun
kiz2: aman kizim sende ne nazlisin yaaa
kiz1: neyse sen beni bosver seninki napti kazandimi FAYS sinavini? (forum adminlik yerlestirme sinavi)
:evet kazandi hiç sorma atama bekliyo simdi ilk tercihini SEVGI ASK'A DAIR bölümüne yapti canim romantik askim benim torpil aradik ama torpil islemiyo dediler ugrasma sonra sinir olurlar adult'a filan atarlar eve getiremezsin erkegini dediler aman yok kalsin mazallah dedim kiz1evet bencede iyi yapmissin bak Fadime'ninki napti atadilar SIRLAR DÜNYASINA bölümüne adam geceleri kalkip bogazliyomus Fadime'yi "olamaz bunlar gerçek degil biri bana bunlarin fake oldugunu söylesiiin" diye bagiriyomus geçen geldi odaya dert yaniyodu bize "istifada etmiyo öldürcek bi gün beni walla keske banlasalar geçtim artik modluktan onursal üye olsun ben raziyim"
:neyse babam geliyo bir iki konu açimde bos bos forumlar'da oturdun dimi diye dellenmesin sende o çocugu iyi düsün sonda mod karisi olmak var
ayy mod karisimi düsüneyim ben azcik hadi görüsürüz paylasimin için tesekkürler fatma...
kiz2:önemli degil Raziye ne demek görüsürüz
Bayan Arkadaslar alinmayin ha...