2 kişilik oyunlar.

Sponsorlu Bağlantılar

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
2 kişilik oyunlar.
Merhaba değerli :maxicep: üyeleri; malum yaz geliyor kuzenimle oynuyacağım oyun önerirmisiniz grafikleri iyi olan.2 mizinde laptobu olacak multiplay olarak ne oynuyabiliriz.Örn cod black ops 1 zombi modu oynuyabilirmiyiz yoksa router falan lazım internet yetermi.

enesilhan

enesilhan

Üye
resident evil oynamadiysan tavsiye ederim

emreolol

Üye
cyberfoot futbol manejerlik oyunudur 6 kisilige kadar oynarsin.kesinlikle tavsiyem oynamadan gecme derim

enesilhan

enesilhan

Üye
ayrica bu tur oyunlar icin routera fln ihtiyac yok modemin varsa ayni modeme baglan isterse internet bile olmasin oynanabilir :)

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Ben normalde kablulo modem kullanıyorum.(hız yavaş kablosuzda iyice yavaşlar).uyduruk 20 25 tlye kablosuzmodem alsam oyun için nasıl olur

enesilhan

enesilhan

Üye
kablolu modemde hiz sorunu yasiyacagini sanmiyorum oyun oynarken ama ben kablosuz oynamak istiyorum dersen herhangi bir modem alip kullanabilirsin sorun cikarmaz ama ucuzdan kast ettigin modemin kapsama alani nasil olur bilmem

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
kablolu modemde hiz sorunu yasiyacagini sanmiyorum oyun oynarken ama ben kablosuz oynamak istiyorum dersen herhangi bir modem alip kullanabilirsin sorun cikarmaz ama ucuzdan kast ettigin modemin kapsama alani nasil olur bilmem

saniyede 900kb/s iniyor kablosuzda ne kadar olur tahminen

şuanda zaten kablolu modemim var şuan ama kabloludan 2laptop ile oyun oynuyabilirmiyim.oynuyabilirsem kablosuz modeme gerek kalmaz

enesilhan

enesilhan

Üye
oynayabilirsin tabiki iki laptobu da modeme baglaman yeterli daha yazin age of 2 oynamistim ben oyle arkadasla

enesilhan

enesilhan

Üye
1 tane mi bilgisayar girisi var sizin modemin eger oyleyse degistirmek mecburi benim modemde 4 kablolu bilgisayar baglanabiliyor mesela

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Bi bakayım

- - - Eklendi - - -

Bi bakayım

- - - Eklendi - - -

Evet usb ethernet adls ve güç;(

enesilhan

enesilhan

Üye
aslanda bir laptopdan kablosuz ag kurup diger lapyobu da o aga baglarsaniz yine oynayabilirsiniz modeme ihtiyac duymadan tahminimce

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
aslanda bir laptopdan kablosuz ag kurup diger lapyobu da o aga baglarsaniz yine oynayabilirsiniz modeme ihtiyac duymadan tahminimce

şuan laptobum yok zaten yazın alacam imkanın varsa deneeyebilirmisin modemsiz

enesilhan

enesilhan

Üye
bilgisayar acmamam malesef uzun suredir de acamiyorum zaten malum ygs-lys maratonu:)

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayar acmamam malesef uzun suredir de acamiyorum zaten malum ygs-lys maratonu:)

sağlık olsun.:).site mutlaka deniyecek cesur mert yiğit bir arkadaş yapmaya çalışır.çalışır demi.demi:D

Takipçi Satın Al

Üst Alt