2. Kez numaramı başka operatöre taşıyabilir miyim?

Sponsorlu Bağlantılar

morfrap

morfrap

Üye
    Konu Sahibi
2. Kez numaramı başka operatöre taşıyabilir miyim?
12 aralık 2008 de vodafone hattım vardı. Turkcell e taşıttı. Ve turkcellden memnun kalmadım. Şimdi bu numaramı Avea ya taşıtabilirmiyim? Böyle bi kısıtlama var mı?

paradox1026

paradox1026

Üye
Yok taşıyabilirsiniz

morfrap

morfrap

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler dostum. Bi de aveanın ne gibi avantajları var. Yazarsan iyi olur.
Avea ya mı geçeyim?
Vodafone e mi?

paradox1026

paradox1026

Üye
şu an ben Vodafone 150 kontore 4 ay boyunca 1000 dakika veriyor

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Benim 3tane turkcell hattım var 1ini diğer operatör e taşıtcqm ama hangisine.. avea mi ii vodafone mi

morfrap

morfrap

Üye
    Konu Sahibi
Bende de öyleydi. Ben awea ya geçtim.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Avea anladım

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Selamlae herkeze, ben de biraz bilgi ekleyim siz durumu değerlendirin.. tüm operatörlerden birer hattım var. 1.turkcell : 2,5 aydır sim kartımı bile takmadım tlf.a (faturalı, sadece no şekil biraz ) :)
2.Avea : 150 kontor yükleyerek 30 gün süre için tüm mobil öğrencileri 10dk 1 kntr ararsınız, 250 kontore ise heryone 150 sms hediye veriyor. ayrıca ara ara 50 kontor hediye veriyor bakiyenize.
3.Wodafone : cep öğrenci tarifesi 30 gün süre içinde 100 kntr karşılığı grubunuzdaki 10 numara ile 5dk 1 kntr e konuşursunuz ayrıca her yöne 100 sms verir
150 kntr yüklediğinizde bu sefer grubunuzun dışındaki tüm wodafon abonelerini 5dk 1 kntr e arasınız sms den bilgim yok ,ki kanımca elbet hediye sms verir veee
250 kntr yüklediğinizde tüm wodafon hatlarını yani özel servisler hariç, tarife sınırı olmadan 15dk 1 kntre konuşabilirsiniz, ayrıca da her yöne 250 sms verir, yalnız bana 500 sms geldi pek anlamasam da tşk.ler WODAFONE :)

COCAKOLA

Üye
vodafone da hangi tarife daha hesaplı yardımcı olun ben cep öğrenci tarifesindeyim ama kankilerin hepsi türkcelli hangi tarifeye gecmeliyim
şimdiden tesekkürler

eQooo

eQooo

Üye
şuan en ii vodafone gibi gözüküyor...

pinar1988

pinar1988

Üye
artık hatlar arası geçiş yaptığınızda 2.kez numara taşıma işlemi yapabilmek için en az 3 ay bekletiliyorsunuz....

colaturka14

Üye
avea vodafone göre daha avantajlı sayılır ama son 1 ayda aveda ses kalitesi bakımından ciddi bir sorun var.

alex414

Üye
hepsi aynı tüm opelerde sorun yasanıyo bence hiç birini kullanmıyalım arkadaslar duman la haberlesme sistemi kullanalım durum bunu gösteriyo

bookmark86

bookmark86

Üye
yeni aldıgınız hattı ( turcell,avea,vodofone ) en az 90 gün kullanmanız gerekiyor.sonrasında istediğiniz opreratöre tasıyabilirsiniz....taşıdıgınız operatörde 90 gün vb...kalma zorunluluğunuz yok.nereye isterseniz tekrar taşıyabilirsiniz.şuan turkcell 6 ay boyunca 100 veya üzeri kontr yüklemeye 400 kontör veriyor...hele birde gençtarife iseniz kefinize diyecek yokk bedava msn,facebook,msj... :):)

huseyin7215

Üye
6 7 ay once turkcellden aveaya geçtim şimdi vodafoneye geçmeyi dusunuyorum bedava dakikalardan yararlanabilir miyim ??

ilo53

ilo53

Üye
evet yararlanabilirsin..birde arkadaşlar şunu belirtmek isterim yeni hat aldıysanız 3ay taşıma işlemi gerçeklesmez. Eğer hattınız varsa işlediğiniz kadar taşırsiniz

Üst Alt