• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

2 istek şarkım olacaktı yapabilirmisiniz mod lar ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JRValantin3

JRValantin3

Üye
    Konu Sahibi
2 istek şarkım olacaktı yapabilirmisiniz mod lar ?
1-Eminem-mockingbird şarkısının nakaratı hush little baby don't you cry la başlayan bölüm ama tam nakarat istiyorum nakaratın sonuna kdr olan bölümünü

2- bu link deki şarkıyı filmden alınma mp3 haline çevirip upload ettim ama bi türlü şarkıyı bulamadım bilen varsa ismini yazarsa sevinirim
3- bide bu müzik bulabilirseniz sevinirim

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Kardeş,''İstediğiniz şarkıyının adını yazın size mp3 waw şekilde bulayım''adlı bir konum var o konuyu bul ve bu ıstegını oraya yaz,aksılık bugunden ıtıbaren yaklasık 15 gun boyunca paylasım yapamıyacagım ama paylasıma gectıgım sırada senın de ıstegını degerlendırırım,

JRValantin3

JRValantin3

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım ben mp3 ün adını bilsem zaten buralara konu açmazdım mp3 ün adını bilmiom sorun o

DJAVU

DJAVU

Üye
AL DOSTUM SANA EMİNEMİN Eminem-mockingbird ŞARKISININ NAKARATI BİRZ UĞRAŞTIM AMA BUYUR İNŞ. DOĞRUDUR EĞER BUYSA BANA BİLDİR OK :)

LİNK:

JRValantin3

JRValantin3

Üye
    Konu Sahibi
AL DOSTUM SANA EMİNEMİN Eminem-mockingbird ŞARKISININ NAKARATI BİRZ UĞRAŞTIM AMA BUYUR İNŞ. DOĞRUDUR EĞER BUYSA BANA BİLDİR OK :)

LİNK:
çok saol kardeşim tam istediğim yer saol

spawnn

spawnn

Üye

LİNK:
Hoş nakarat hoşuma gitti. Emeğine sağlık.

JRValantin3

JRValantin3

Üye
    Konu Sahibi
britney spears-3 şarkısının nakarat kısmını yaparmısınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...