Öneri 2 gb ram li gibi küçük çaplı oyun kasaları nasıl olmalı ?

Sponsorlu Bağlantılar

wweraw2012

Üye
    Konu Sahibi
2 gb ram li gibi küçük çaplı oyun kasaları nasıl olmalı ?
aradaşlar kasa alıcamda sizce mesela max payne 3 gibi 2 gb ram li oyun nasıl bi kasa gerektirir? fiyatı nasıl olur?

MaxiHan

MaxiHan

Üye
max payne 3 gibi bir oyun oynamak istersen en az i5 işlemcili bir kasaya ihtiyacın var, konularından farkettiğim kadarıyla her şeyi ram'e bağlamışsın, ekran kartı, işlemci vb şeyleride göz önüne alarak tercih yap.

wweraw2012

Üye
    Konu Sahibi
tamam peki o zaman nasıl olmalı özellikler tam olarak

istisna97

istisna97

Üye
İşlemciden önce ekran kartı önemli. Bütçeni belirtirmisin.

MaxipmaN

Üye
oyunda ram olduğunu bilmiyordum oyunlar pcyemi çevrildi benden habersiz :bilmm sistem gereksinimi daha doğru olur

wweraw2012

Üye
    Konu Sahibi
butcem 500 tl. sistem gereksinimi her neyse

istisna97

istisna97

Üye
Hmm bütçen azmış. Sen bunu 1400-1500 yapabilirmisin ?

wweraw2012

Üye
    Konu Sahibi
cok zor sadece 500 tl ye gore oyun kasasi ariyorum

avast

avast

Üye
İkinci el dusunursen anakarti ramleri kasayi ikinci el al islemci ve ekran kartini sifir al ben oyle 600 e aldim assasin creedlerin hepsini sorunsuz oynadim

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
500 liraya oyun kasası almak imkansız gibi. Lakin 2. El düşünürsen olabilir70 tl anakart olsa (ben 60a almıştım ddr2 anakart) 50 lira 2 gb ram, 80-100 lira e7000 seri işlemci, 40 lira hard disk (160 gb civarında olur), 50 liraya sıfır dvd rom var , 50 liraya 450 w psu belki , geri kalanla ekran kartıher parçayı sahibinden.comda bulabilirsin. Mobil olmasaydım sana toplayabilirdım

• Beğen
Tepkiler: wweraw2012
avast

avast

Üye
500 liraya oyun kasası almak imkansız gibi. Lakin 2. El düşünürsen olabilir70 tl anakart olsa (ben 60a almıştım ddr2 anakart) 50 lira 2 gb ram, 80-100 lira e7000 seri işlemci, 40 lira hard disk (160 gb civarında olur), 50 liraya sıfır dvd rom var , 50 liraya 450 w psu belki , geri kalanla ekran kartıher parçayı sahibinden.comda bulabilirsin. Mobil olmasaydım sana toplayabilirdım
Ben kasada grundig kasa +19 inc grundig lcd ikinci el aldim anakart ddr3 kac mhz di ramler hatirlayamadim ama iyiydi baya i7 ye kadar ve 16 ram destekliyo anakart amaben 4 ram e630 islemci bide nvidia zotacla aldim hepsi 600 tl 1 yil garantisi var islemci ekran karti sifir param olunca i7 ve iyi ekran karti alirim diye anakarta onem verdim ama bu bile assasiins creedlerin hepsini sifir lagla oynatti sasirdim

• Beğen
Tepkiler: wweraw2012

wweraw2012

Üye
    Konu Sahibi
yorumlarınıza teşekkürler fazla yüklü oyun oynamam zaten

• Beğen
Tepkiler: Van Hohenheim

Üst Alt