2 G Kendi Kendine Kapanıyor Yardım Lütfen.....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emreww

Üye
    Konu Sahibi
2 G Kendi Kendine Kapanıyor Yardım Lütfen.....
bende 2g var telefon kendi kendine kapanıyor.5 dk tuş kilitinde kalsın hemen kapanıyor ne olduğunu anlamadım lütfen yardım edin ama telefonla oynayınca kapanmıyor :S ne yapmam lazım...yardım lütfen ..

lost_des

lost_des

Üye
bende de buna benzer bi sorun oldu. telefon tamamen mi kapanıyor? yani baştan mı açman gerekiyor yoksa telefonunu biri aradığında çalıyor mu? çalmasa bile karşı tarafa kapalı uyarısı vermiyordu bende, telefon çalıyodu. ama ekran simsiyahtı. bunu bi dene. yok telefon tamamiyle kapanıyosa, aradığında kapalıysa telefoncuya göster. benim telefonun kasası değiştikten sonra bu sorun olmuştu, arka kapağı takarken bi sorun olmuş olabileceğini söylemişlerdi. telefonu o yerden aldığım için ücret de ödemedim ama senden ne kadar isterler bilmiyorum, tabii eğer sorun buysa :S

emreww

Üye
    Konu Sahibi
valla abicim ne soru varsa ben anlamadım dediğim gibi telefon 10 dk tuş kilitinde kalsa kapanıyor restore attım telefona gene düzelmedi galiba donanımsal tamire verecem ama telefonla oynayınca yada müzik vs dinleyince kapanmıyor tel kendi başına kaldığında kapanıyor... :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt