Satılık 2.EL Temiz Lenovo ideapad Z580(GİTTİGİDİYOR GÜVENCESİYLE)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
2.EL Temiz Lenovo ideapad Z580(GİTTİGİDİYOR GÜVENCESİYLE)

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Çök pahalı

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
1500'den ucuzdur sanırım. Hatta istersen sana örnek linkler atabilirim. Gittigidiyor gibi sitelerden değil ama

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
1500'den ucuzdur sanırım. Hatta istersen sana örnek linkler atabilirim. Gittigidiyor gibi sitelerden değil ama

Dolardan haberin yok galiba ? :)

akakçe de 1 tane var buyur :

sonra ben pc depodan aldım buyur :

istanbul bilişim :

ve dahasını da bulurum da uğraşmak istemiyorum şimdilik,tamam ucuzum da demiyorum ama alıcıysanız bir pazarlık payı vardır elbet :)

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Tamam belki 1500'den ucuz bulamam ama demek istediğim 2. El 1100 çok pahalı. Benim laptop şuan 1550 küsür sanırım(dolardan dolayı) hem sıfır hem daha iyi. Ayrıca ne gibi oyunlar oynayacaksın günümüz oyunları için attığın linktekilerden biri yetersiz diğerlerine bakamadım ürün yokSen oyun da oynarım deyince ben battlefield 4, crysis 3 gibi oyunar için laptop önerdim.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Tamam belki 1500'den ucuz bulamam ama demek istediğim 2. El 1100 çok pahalı. Benim laptop şuan 1550 küsür sanırım(dolardan dolayı) hem sıfır hem daha iyi. Ayrıca ne gibi oyunlar oynayacaksın günümüz oyunları için attığın linktekilerden biri yetersiz diğerlerine bakamadım ürün yokSen oyun da oynarım deyince ben battlefield 4, crysis 3 gibi oyunar için laptop önerdim.

sizin bilgisayar nasıl sıfır ? kullanmışsınız işte ! o power tuşuna bastığınız andan itibaren o bilgisayar 2.eldir hatta kutusundaki fabrika tarafından yapıştırılmış bant kesildiğinde...

crysis3'ü bu bilgisayarda bitirdim gayet akıcıydı ama crysis2 kadar sevemedim crysis 3 grafikleri hariç olmamış doğrusu hikayesi çok kısa...

Battlefield 4 PC'ye çıktı mı ya epeyden beri takip etmiyorum.BF3'ü en son bitirmiştim gayet akıcıydı

ilana oyunlarla ilgili fotoğraflar da ekleyeceğim zaten.Sizin bilgisayarın özellikleri ne peki ?

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
sizin bilgisayar nasıl sıfır ? kullanmışsınız işte ! o power tuşuna bastığınız andan itibaren o bilgisayar 2.eldir hatta kutusundaki fabrika tarafından yapıştırılmış bant kesildiğinde...

crysis3'ü bu bilgisayarda bitirdim gayet akıcıydı ama crysis2 kadar sevemedim crysis 3 grafikleri hariç olmamış doğrusu hikayesi çok kısa...

Battlefield 4 PC'ye çıktı mı ya epeyden beri takip etmiyorum.BF3'ü en son bitirmiştim gayet akıcıydı

ilana oyunlarla ilgili fotoğraflar da ekleyeceğim zaten.Sizin bilgisayarın özellikleri ne peki ?
Sakin ol ben benim bilgisayardan bahsetmiyorum sitedekinden bahsediyorum...
3. nesil Intel® Core™ i5-3230M Çift çekirdekli işlemci
15.6-LED HD-1366x768 çözünürlük
Nvidia GeForce GT 740m 64 bit 2Gb
6GB 1600 MHZ DDR3
1 TB 5400 RPM harddisk
DVD Super Multi
2 USB 2.0 + 2 USB 3.0
Bluetooth 4.0
Off verdiğim linke baksana :ah

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Sakin ol ben benim bilgisayardan bahsetmiyorum sitedekinden bahsediyorum...
3. nesil Intel® Core™ i5-3230M Çift çekirdekli işlemci
15.6-LED HD-1366x768 çözünürlük
Nvidia GeForce GT 740m 64 bit 2Gb
6GB 1600 MHZ DDR3
1 TB 5400 RPM harddisk
DVD Super Multi
2 USB 2.0 + 2 USB 3.0
Bluetooth 4.0
Off verdiğim linke baksana :ah

tamam hocam GPU ve CPU hariç pek farklılık yok ve sanırım link ekledim zannettiniz ve link eklemediniz ? :ah

sizin bilgisayarla elbette karşılaştırılamaz ama ederi budur fiyatı 1.000 TL'ye indirdim daha da dokunmayacağım...

740M bir üst seri,710M bile 640M ile 650M arasına tekabül eder...

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
tamam hocam GPU ve CPU hariç pek farklılık yok ve sanırım link ekledim zannettiniz ve link eklemediniz ? :ah

sizin bilgisayarla elbette karşılaştırılamaz ama ederi budur fiyatı 1.000 TL'ye indirdim daha da dokunmayacağım...

740M bir üst seri,710M bile 640M ile 650M arasına tekabül eder...
Çok özür dilerim ekledim sandım senin bütçe ne kadar benimki bu :

Bu da var alabilirsen bunu al:

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Çok özür dilerim ekledim sandım senin bütçe ne kadar benimki bu :

Bu da var alabilirsen bunu al:

ben alıcı değilim,satıcıyım.bunlar yeni makineler elbette daha iyiler

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Ya en başta neden yazmadın laptop alacaksın sandım:bangin:1000Tl'ye alıcı bulabilirsin belki hiçbir fikrim yok.

başlığı dikkatli okusaydın :) 1.000 TL normal bir fiyat bence,sence ne kadar eder ki ? 800 e 900 e mi koyayım ? :zzz:

zaten gittigidiyor bana 900 TL verecek oradan...

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
başlığı dikkatli okusaydın :) 1.000 TL normal bir fiyat bence,sence ne kadar eder ki ? 800 e 900 e mi koyayım ? :zzz:

zaten gittigidiyor bana 900 TL verecek oradan...
Başlığı dikkatli okudum okumasına da başlıktan "fiyat nasıl alsam mı" gibi bir yorum da çıkarılabilir satıcı olduğun hiç aklıma gelmedi.
Fiyat konusunda yazdığım gibi hiçbir fikrim yok 1000 tl'de dursun derim.

veyselgun1905

Üye
sa bana bi ulaşırmısın bişe soracam sana

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
makine aylar önce satılmıştır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt