2 El Temiz Ipod Satan Varmı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
    Konu Sahibi
2 El Temiz Ipod Satan Varmı
arkadaşlar bende creative 512 muvo slim var onu satıp ipod nano almayı düşünüyorum isterseniz takas isterseniz peşin parayla alırım ipod nano 2gb veya 4gb satan varsa hemen alim ayrıca ank de olursa ii olur
bekliorum.....

chawush

Üye
mükemmel seçim
1 ay önce kadar vardı sattım çok temizdi ya neyse
şimdiden hayırlı olsun

VoLo

VoLo

Üye
arkadaşım bende ipod 2G(2.nesil) 20 Gb var ve satmayı düşünüyorum.sen istediğin modelin 2 veya 4 gb olduğunu yazmışsın ama ilgilenirsen pm'den konuşalım istersen.makinayı 0 aldım ve hiçbi problemi yok.içinde 4250 adet şarkı var şuanda ve kullanıyorum.yanında da philips 110 db kulaklık hediyem olsun.fiyat 275 Ytl bilgin olsun.ilgilenirsen pm'den cvp yazarsın.

barabelli

barabelli

Üye
ya crazy bız dun snnle konustukya adam dıokı 20gb dıo ama 300 satardım satsaydım ddı ama satmayı dusunmuomus sebebde ıcındekı sarkıları bırdaha bulamam dıo haklıda aslında

VoLo

VoLo

Üye
<div class='quotetop'>(barabelli &#064; Apr 29 2006, 09&#58;49 PM) [post=325324]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ya crazy bız dun snnle konustukya adam dıokı 20gb dıo ama 300 satardım satsaydım ddı ama satmayı dusunmuomus sebebde ıcındekı sarkıları bırdaha bulamam dıo haklıda aslında
[/b][/quote]

barabelli senin bunu bilmen lazım.adam şarkıları bilgisayarı varsa eğer bilgisayarına atabilir.arşivini orda saklayabilir.amacım ukalalık yapmak diil.bilgin olsun

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
    Konu Sahibi
volo msn adresimi verdim pm den açta konuşalım

yitik savaşçı

Üye
Hayırlara vesile olacağım inşallah...

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
    Konu Sahibi
walla alsak ii olcak sitede satan bi kişi var bakalım ark. ipo nano istiorum son 2 gun kaldı yoksa gidip sıfır alıcam

ROMEO_ELİT

Üye
:oke::megafon:80 GB ACIL ARARSAN DOGUBANKTA ESNAFIM ARA TELF YARDIMCI OLUYUM HER MODEL DUSUYO BANA 5354100086 COK TEMIZ
IPOD
80LIK FIYTI UYGUN

onur_802

Üye
arkadasım bende ı pod nano 4uncu nesıl gri renkte 16 gb var tertemız fıyatı 250 lıra acıl satılık dusunursen [email protected] ekle konusalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...