2.el telefon yardım!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
2.el telefon yardım!
2.el telefon alıcam uzun yıllardır aynı yerde dükkanı olan bir telefoncudan faturası fln varmış o adamda bana para taksitli alıcağım için fiş fln vericek ztn ilerde bir sorun olur mu kutusu faturası her şeyi var ztn o telefonu satan onun eski müsterimiş benden almıştı dedi faturası fln garantisi var dedi.Çalıntı olup olmadığını nasıl anlarım?

Nadir

Emekli Yönetici
çalıntı olup olmadığını anlayamazsın.garantisi ve faturası varsa bir sorun olmaz.

Konu Sahibi
fatura başkasına kesim olduğu için ben o faturayı iptal etmek zorundamıyım?

Nadir

Emekli Yönetici
gerek yok.

Konu Sahibi
Çalıntı olduğunu anlamanın br yolu var mı?Samsung için fln kod girebiliyormuyuz

Nadir

Emekli Yönetici
çalıntı olduğunu anlayamazsın yapacağın şey bir emniyete gidip imei sorgulatabilirsin.başka şekilde anlayamazsın.imeini de netten sorgulayıp kayıtlı olup olmadığını da anlayabiliyorsun.

Konu Sahibi
telefonun neresinde yazar faturada fln mı?

Nadir

Emekli Yönetici
*#06# yaparsan görürsün.

Konu Sahibi
Karakola gidip bu istekde bulunsam alay fln etmezler dimi

Nadir

Emekli Yönetici
gitme işte faturası ve garanti belgesi varsa daha ne istiyorsun.satan kişiyi bulabilirsen bul sor.

Konu Sahibi
ya faturası varda ne bilim fatura ona o adama kesilmiş bana kesilmiş bir fatura değilki bana belki verirse fiş vericek.

--------------- Ekleme ---------------

bu arada alıcağım telefonu da söyleyim ya N95 8gb ya da samsung innov8 16 gb fiyatları baya bir ucuz ama dükkan faturalı garantisi bile var çalıntı değildir diye düşünüyorum ama

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim farketmez telefona birşey olursa faturaya bakıyorlar sana bakmıyorlar.

Konu Sahibi
biliyorum kızıyorsun ama fatura adında başka isim olucak benim değil sorun olmaz mı?

--------------- Ekleme ---------------

birde N95 8gb mı Samsung innov 8 16 gb önerirsin 2side fiyat aynı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...