2.el telefon alırken bunada mutlaka dikkat et!

xkadir61

Üye
    Konu Sahibi
2.el telefon alırken bunada mutlaka dikkat et!
telefoncuya girer girmez,alcağın telefon haricindekilerle ilgilen.bu arada alacağın telefona ilgin olmasın,
sonra hayırlı işler dileğinde bulunup tam çıkarken, onunda fiyatını sorayım de, emin olunki telefoncu almayı düşünmediğiniz için ucuz fiyat söyleyecektir. bu sistemi denemeden önce ,isterseniz başka bir arkadaşınızı önden gönderip direkmen o telefonun fiyatını sordurun , aradaki farkı göreceksiniz.

ve istersenin alacağınız telefonu( ör:n73) ardaşınızın telefonunu(n73)telefoncuya götürün ve satmak istediğinizi söyleyin, telefoncunun vereceği düşük fiyat karşısında şok olarak, çok ucuza almıyormusunuz bu telefonu deyin, telefoncuda zaten ben bunu (aldığının çok az fazlasına sattığını söyleyecektir.) sende o fiyata bana sat ozaman deyip ucuz fiyata alacaksın telefonu.
 
Tepkiler: storm_46, BktsBcr, tugray yüzen ve 4 diğerleri

Güzel düşünce kardeşim aklına sağlık
 
ben bunu biliyorum ama bi türlü yapamıyorum yapanada helal olsun
 
SAol
 

by_theo

Üye
daha da güzeli var.organize iş
almak istediğiniz telden kullanan bir arkadaşınızla beraber gidin.(örn:n80) kaça alıyorsunuz deyin.size salakça bir fiyat söyleyecek ve elinde aynı telden olduğunu kaç haftadır size söylediği fiyattan satamadığını zırvalayacaktır.(ver 200 milyon senin olsun gibi...)
eh.. gerisi size kalmış
 

efegei

Üye
Ben bir kere telefoncuya girdim aynen dediğin gibi yaptım.adam bana alcan mı da soruyosun dedi
 

xkadir61

Üye
    Konu Sahibi


bak bunuda düşünmüştüm, ama yazmaya üşendim.
 

snacker

Üye
kanka amcam telefoncu napıcazz ?/
 

macline

Üye
Millet oLmuş dolandırıcı. Walla sen anlatmışsın ama Adam telefonu öyle güzel allayıp pulluyor ki Ben çok arkadaşımı gördüm çin mallarını orjinal diye almışlar ... Durum böyle yani
 
zaten adam misal benim 6600 60 aldı 2 gün sonra arkadaş gitti kaçöa satıyon dedi 100 demiş sizce bu ne çakal olmak elde değil hele bu devirde aslın da telefoncu olucak köşeyi döneceksin