Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2.el samsung galaxy note almak mantıklımıdır?
Sponsorlu Bağlantılar
HAM ZA
Üye
Konu Sahibi
2.el samsung galaxy note almak mantıklımıdır?
biraz araştırma yaptım 2.el galaxy note modelleri 650 tl ye kadar düşmüş...acaba alsam 2-3 sene kullanabiliirmiyim? genelde pek oyun takıntım yoktur bi gta vice city filan açsa yeter önerilerinizi bekliyorum
nokia_belle
Üye
Çerçevesinin rengi atamış çizik içinde olmayan türlerine yönelmeniz lazım o da 700'e ve daha üstüne bile çıkabilir çok aşırı beklentiniz yoksa alınır,eskiden kullanıyordum ekranı geniş olması yönünden iyiydi
HAM ZA
Üye
Konu Sahibi
2 sene gider mi sence? Ahım şahım bişey yapmıycam elimdeki netbook sitelerde acayip kasıyor sadece rahat gezsem yeterli olur dimi? Yoksa gm discovery alıcam.
2 sene gider mi sence? Ahım şahım bişey yapmıycam elimdeki netbook sitelerde acayip kasıyor sadece rahat gezsem yeterli olur dimi? Yoksa gm discovery alıcam.
Tarayıcı yönünden gm den daha iyi ama geniş ekran olsun sitelerde geziyim derseniz ona ek olarak alternatif tabletler var hat takıp telefon olarakta kullanıcağım derseniz note 1 iyi alternatiftir
ben çok bişey yapmıycam girdiğim birkaç site var,müzik dinlerim fotoğraf filanda çekerim önemli olan bu benim için zaten şuan piyasadaki çoğu oyunu kaldırıyor daha fazlasını istemem
Tarayıcı yönünden gm den daha iyi ama geniş ekran olsun sitelerde geziyim derseniz ona ek olarak alternatif tabletler var hat takıp telefon olarakta kullanıcağım derseniz note 1 iyi alternatiftir
gm discovery zaten 1.önceliğim... ama alternatifim olsun note1 fena bi telefon değil önemli olan dediğim gibi fazla bişey yapmıycam root felanda yapmam