2. el psp slim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayramx

bayramx

Üye
    Konu Sahibi
2. el psp slim
arkadaşlar ben temiz 2. el psp slim almak istiyorum satmak isteyen arkadaşlar buraya iletişim bilgilerini ve psp'nin fiyatını yazsın ilgilenenlere şimdiden teşeşkkürler

--------------- Ekleme ---------------

satmak isteyen arkadaşlar iletişim bilgilerinide yazarlarsa memnun olurum

memolim83

memolim83

Üye
bende fat var - li sürüm 3.90 3m33 150 ytl artı 2 cd ve memory karttan oyun oynama

bayramx

bayramx

Üye
    Konu Sahibi
tamam bana sana nasıl ulaşacağıma dair bilgilerini yaz konuşalım

--------------- Ekleme ---------------

tel numaramıda arayabilirsin 05348759884 bekliyorum

cudey

Üye
memolim83 psp yi sattın mı? talip olurum tel üstü para yada nakit msn adresim [email protected] 05425517647

hidolee

hidolee

Üye
psp slim 2004 4gb sony hafıza kartı + tv baglama kablosu 250 tl msnim [email protected]

*|RxW|*

Üye
arkadaslar yazmayı unutmusum fat slim fln farketmez yanında memory si ve baglantı kablosu olsun yeter

hoffman

Üye
arkadaşlar fat slim farketmez 100 200 arası psp arıyorum

serhat.cagatay

Üye
slim var hocam 4 gb hafiıza kartı yüzün üzerinde oyun orjinal sarj aleti ve kulaklıgıyla beraber verilecektri 3001 versiyon usb ara koblosuda bulunmaktadır 280 liraya acil ankarada elden satıyorum ulaşmak isteyenler 05055483619 dan ulaşşınlar çok acil satılık küçük pazarlık payı var dır

reallegend

Üye

kaan4554

Üye
Eğer hala araya varsa 380 tlye PSP Slim + 4GB orijinal hafıza kartı + 500 tane oyun + naruto stickeri + 5.50 GEN D-3 (kopya oyunları çalıştıran son sürüm) TEL:0546 293 32 84

0nly4u

0nly4u

Üye
Neredeyse hiç kullanmadığım PSP'yi satmak istiyorum.

PSP2000 olmasına rağmen üzerinde en ufak bir çizik yoktur..
Ölü pixel yada herhangi bir sorun yoktur...

İstanbul içi satılıktır..

+Koruma kabı
+Şarj Aleti
+USB kablosu
+ 4 GB SONY MEMORY CARD
+ 4 adet orjinal Oyun (The Godfather-Need For Speed ProStreet-Silent Hill Origins-Pirates of Caribbean)

Fiyat 275 TL..

Ulaşım

[email protected]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt