2. el nokia 6300 arıyorum. Teklifleriniz varsa alabilirim

Sponsorlu Bağlantılar

gokhans19

Üye
    Konu Sahibi
2. el nokia 6300 arıyorum. Teklifleriniz varsa alabilirim
1 hafta içerisinde Nokia 6300 almayı düşünüyorum. Elimde fazla para olmadığı için 2. el alıcam.

Eğer elinizde en fazla 5-6 aylık, temiz ve özenli kullanılmış, donanımsal hiçbir sorunu olmayan, gözüm gibi baktım ihtiyaçtan satıyorum dediğiniz bir 6300 bulunuyorsa bu konu altına tekliflerinizi yazabilirsiniz.

Mümkünse ürünün direk kendi resimlerini koymanız daha uygun olur. Ürünün canlı görüntüsünü görmeden almak istemiyorum. Ve kesinlikle çin malı veya farklı model önerisi istemiyorum. Tekliflerinizi bekliyorum.. Uygun bulursam sizden alabilirim..

kurthan30

kurthan30

Üye
selam kardesim benim elimde su anda var bir tane ve senin dedigin gibi hata daha az kulanılmıs bir n 6300 var ben bu teli yegenime almıstım ama o sonradan tekrardan baska tel istedi cift hatlı samsung aldık ona ve 6300 elimde kaldı daha 3 ay kulanılmıs bir cihazdır vede cok temiz cizik bile yok telde ne dersin zaten bir suru alıcısı var istersen benimle irtibata gec olurmu kardesim

hasan004

Üye
kardeş bende bir tane 6300 çin malı arıyorumda elinde varmı

78erhan78

Üye
kardeş sakın çim malı alma

goonca

Üye
elimde bi krmızı (kapak değil kendi rengi) 6300 var.yardmcı olabilirim.

darkvery

Üye
bende n 95 var acil stlık çok 2 aylık temiz bir makine

--------------- Ekleme ---------------

kardeş acıl stlık 63 00 100 ty çok temiz garantili 1 yıllık makine açılmamış daha çok temiş

kaan03

Üye
arkadaşlar ben de 1 tane 6300 var fiyatına 120 diyorum alacak olanlar [email protected] a gelsin

selam bende e70 var satıyorum alcak olanlar [email protected] gelsin okey

ayhan346

Üye
var kardeş 3 ay oldu aldım.tertemiz sorun yok resimlerini veririm siteye birkaç güne kadar.kredi kartına yatırmam lazım onun için satıyorum.200 tl.bu arada garantisini yeni onaylattırdım.

burjuvaa34

Üye
Kardeş msn kullanmıyorum cihazın fuul aksesuarları ve garantisi varsa aldım..

Kaan msjım sanaaa

arda10250

Üye
selam kardesim benim elimde su anda var bir tane ve senin dedigin gibi hata daha az kulanılmıs bir n 6300 var ben bu teli yegenime almıstım ama o sonradan tekrardan baska tel istedi cift hatlı samsung aldık ona ve 6300 elimde kaldı daha 3 ay kulanılmıs bir cihazdır vede cok temiz cizik bile yok telde ne dersin zaten bir suru alıcısı var istersen benimle irtibata gec olurmu kardesim

bunu diyenden almak istiyorum 63 00 ı

fcafe

Üye
6300 mı almak istiyorsunuz ? Elimde Garantisi devam eden.. Hiç Garantiye gitmemiş.. Temiz 6300 mevcut..

fcafe

Üye
selam sanırım 6300 arıyorsunuz..
elimde 1 yil garantisi mevcut temiz garantiye hic gitmemis bi tek bile sorunu olmayan mevcuttur..

puretechnology

puretechnology

Üye
abi elmde ck temz bi tane var 120 tl ucuza veriyorm siyah kapak taktırdm ck dkkat cekici telefonumdan ck memnunum ancak wifi olmadığından pk isime yaramıyo bu satp bi tane wifili alıcam ilgilenirsn [email protected]

alihanriza

Üye
bende var rengi siyah 210tl istiyom

cengizci_gökhan

cengizci_gökhan

Üye
Nokıa ikinci el 6300 satılıktır arkadaslar 150 tl adrese gönderirim ikinci el ama temiz cihaz dır bilgilerinize ankarada elden teslim deiger semtler kargoyla teslim edilir...

eldargin

eldargin

Üye

ali202

Üye
dark very
kardeş acıl stlık 63 00 100 ty çok temiz garantili 1 yıllık makine açılmamış daha çok temiş ÇİN MALI DEİLSE TALİBİM DARKVERY İSTANBUL İÇİYSE

Flying 100 liraya ist içiyse çim malı deilse talibim

100 liraya çin malı olmayan 2.el telefon arıyorum .....

100 liraya çin malı olmayan 6300
2.el telefon arıyorum .....

Üst Alt