2.el n80,n81,n82 aranıyor

lazyboy

Üye
    Konu Sahibi
2.el n80,n81,n82 aranıyor
fiyatta anlasabilirsek alcam bu telefonlardan bırını ama garantılı we kutulu olması sarttır

seans

Üye
hocam elimde temiz n80 mevcut garantili yanlız kutusu yok ama belgeleri tam hiç bi sorunu yok internet edition olarak geçiyor

kardeşim bende var n81 8gb,kutusu,garantisi,şarjı,cd si,kulaklığı,kullanım kılavuzu falan herşeyi var,tel zaten alalı bir ay oldu,850 civarı fiyat düşünüyom,adresim huseyin_rahmi_kahaya@hotmail.com, bi mail at olur ya da olmaz dye,merakta bırakma ok?

kadeş ben nokia n82 mi saıyorum tertemiz omnia hd alacağım için satıyorum 650 tl ufak bi pazrlık payı olablir ve kutusu aksesuarı faturası herşeyi yani var adresim yalnizkent@msn.com

elimde n81 mevcut sıfır sayılır 22 ay garantisi vardır daha 1 ay bile kullanılmamıstır

n81'ini satan arkadaşlara soruyorum neden satmak istiyosunuz ??

erchesli

Üye
elimde n80 var cok temiz tamir hıc gormemiş kutusu herseyi mevcut yanlız garantisi bitti.isteyenlere duyrulur

yolcu.x

Üye
satılık en80 deneni sürgülü kullanmada sıkıntı yasamak fiyat 210tl sürgüsüz çift kameralı telefonu olanlarla takas düşünülür anlaşılırsa şimdiden tşk ulaşabileceğiniz tel:05383845383

--------------- Ekleme ---------------

şunuda belirtmek istiyorum sarj ve diğer donanımlar yok sadece telefon ve batarya takası olan yoksada fiyatta anlasmaya gidilebilir

levent08

Üye
bede de n82 var 500 ytl 1 aylik herşeyi var

ARKADAŞLAR N81 VEYA N95 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM FİYATI UYGUN DÜŞÜNENLER MAİL ATARLARSA SEVİNİRİM emirhan_1907_93@hotmail.com

--------------- Ekleme ---------------

mail lerinini bekliyorum arkadaşlar uygun fiyatta başka tekliflerede açıgım..

anilarfb

Üye
n82 var satılık kutusu garantisi var cizigi yok satalık ilk günkü gibi fiyat 500 pazarlık vardır

anilarfb

Üye
Garantili---kutulu----cok temiz::::n82 var satlık bende msj atarsan fiyatta anlaşırız

elımde bı tane var cok temız tornıvıda yuzu gormedı tum ozellıklerıne sahıp kulaklık orjınal batarya orj. şarz cıhazı kutu var ama eskı nokıa kutuları ...1 ay kullanılmadı daha acıl ıhtıyacdan 200 e bırakıyom cam da bıle gosderebılırım

2. el n81 var fiyat, 300 son fiyat tel 5456761218