2.el n78 çalıntı çıktı imei numarası değiştirme veya yeni imei attırma şansımız varmı?

Sponsorlu Bağlantılar

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
2.el n78 çalıntı çıktı imei numarası değiştirme veya yeni imei attırma şansımız varmı?
arkadaşlar alt geçitten aldığım n78 çalıntı çıktı adama geri götürdüm ve aldığım cevap "ne olacaktı sağlam olsa 100 liraya vermem beğenmediysen geri ver" oldu ben cihazı kullanmak istiyorum eski telefonlarından birinin imei'sini veya telefoncu'dan yeni bir imei attırma şansım varmı veya başka çıkış yolu varmı?

--------------- Ekleme ---------------

ya kimse neden yardım etmiyo

readerr

Üye
aynı sorun bendede var bi yol gosterin

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Yani birinin hakkıyla aldığı telefonu haksızlıkla elde eden cahillerin (Ki kim bilir nasıl almıştır o telefonu darp, yaralama vs.) size sattığı telefonu IMEI değiştirerek gönül rahatlığıyla kullanacaksınız? Forumda IMEI değiştirme yolu anlatılıyor her telefoncu da IMEI değiştirmeyi bilir git yaptır birine bakalım ne kadar rahat kullanacaksın o telefonun çalıntı olduğunu bile bile.

pRime.

pRime.

Üye
Katılıyorum arkadaşa.

acu540

Üye
ve zaten nokialarda imei değişimi olmuyor.çalıntı telide gidin polise teslim edin aldığınız adamı tarif edin paranızı geri almaya çalışın.

fanforum

Üye
Arkadaşlar kusura bakmayın bunun altına yorum yapıyorum ama nasıl konu açabilirim? yardım lütfen :D

hasircocugu

Üye
hırsızlık malı oldugunu bile bile geri alıyorsun ve utanmadan burdan yardım etmelerini istiyorsun insanların, bu ne pişkinliktir...

Siyah.

Siyah.

Üye
ya bırakın çalıntı malıntı.
bulmuşsan güzel telefonu kardeşim git imei değiştir bu zamanda insan olmak gerekmiyor sen git imei değiştir paşa gibi kullan :ehe

ensarb

Üye
Gerçekten resmen hırsızlığa teşvik var burada, ki zaten bir süre sonra gene o telefonda da bir sorun çıkacaktır.

Siyah.

Siyah.

Üye
eğer sorun çıkmassa git değiştir. çalıntıysa çalıntı sen çalmadın ya :)

nesto3

nesto3

Üye
Ya telefon çalıntı değil de orjinal telefonumun ime numarası çalınmışsa ne yapmamız lazım. Herkes kendi kafasına göre birşeyler yazmış. Biri de cıkıp bu böyle yapılıyor dememiş.

WQLF_APQ

Üye
arkdasım sana ımeı numarsı verim bunu kullan 358225047482907

MrExpert

MrExpert

Üye
çalıntı olduğunu bilmek bile o teli kullanmamk için yeterli neden...

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
başlıkta kendini adam gibi ifade edebilseydin bu kadar üyeden azar işitmezdin ama yine de haksızlığa karşı üyeler görmek güzel bişey

spy ghost

spy ghost

Üye
derim ki polıse git bu bölümde bı haber yayınlamıştım ımeı ıle ılgılı , artık yakalanırsanız yıllar sürecek hapsi göz önüne alın yoksa

marist

marist

Üye
arkadaşlar alt geçitten aldığım n78 çalıntı çıktı adama geri götürdüm ve aldığım cevap "ne olacaktı sağlam olsa 100 liraya vermem beğenmediysen geri ver" oldu ben cihazı kullanmak istiyorum eski telefonlarından birinin imei'sini veya telefoncu'dan yeni bir imei attırma şansım varmı veya başka çıkış yolu varmı?--------------- Ekleme ---------------ya kimse neden yardım etmiyo
İmei Deqiştirme Programı Vardı. Görmüştüm Bir Yerde buLabiLirdim Ama ÇaLıntı oLduqu İçin Kusura Bakma Yardımcı oLamam.[/SIZE]

---------- Eklendi @ 22:00:28 ---------- Yazıldı @ 21:54:31 ----------

Arkadaşlar kusura bakmayın bunun altına yorum yapıyorum ama nasıl konu açabilirim? yardım lütfen :D
Konuyu Açmak İstediqiN böLüme qeL SoL üst Köşede Yeni Konu Diye Bir Buton Var oradan AçabiLirsin Arkadaşım...

quigleyarman

quigleyarman

Üye
Biride çıkıp demiyorki "aga bu ne?"