2. El hatsan mod 125 Th Sas 3 aylık kutulu garantili çok uygun fiyata

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
blackcreak

blackcreak

Üye
    Konu Sahibi
2. El hatsan mod 125 Th Sas 3 aylık kutulu garantili çok uygun fiyata
2. el Hatsan mod 125 Th Sas SAtıyorm alalı 3 ay oldu Paraya ihtiyacım oldugu için satıyorm tüfeği 380 liraya aldım fiyatta elmden geleni yaparm . Yanında dürbünü ayaklıgı ve 2 tane dürbün stobu bulunmakta fotografları en yakın zamanda yüklcm . Alan arkadasa kutusu ile birlikte gonderıcm içinde ne varsa ve garantisi devam etmekte.

adyobatik

Üye
öncelikle iyi satışlar
ben tüfeğe alıcı olurum, ama fiyat çok yüksek, belki siz pahalı aldınız bilemiyorum ama gerçekten çok yüksek, cumartesi günü tüfeği incelemeye gitmiştim, tüm hediyeleriyle beraber 300 lira nakit fiyat verdiler sas modeline, ayaklık,dürbün,askı aparatı,1-2 kutuda pellet (saçma) dahil, adanada avcı yunustan, sniper modeli 400 lira, eğer uygun bir fiyat yazarsanız alıcıyım, yok bende pahalıya aldım derseniz yapacak bişey yok,hayırlı satışlar

blackcreak

blackcreak

Üye
    Konu Sahibi
Dostum sen ne kadar vereblrsn onu soyle ona göre bakalım oluruna

ORIDION

Üye
2. el Hatsan mod 125 Th Sas SAtıyorm alalı 3 ay oldu Paraya ihtiyacım oldugu için satıyorm tüfeği 380 liraya aldım fiyatta elmden geleni yaparm . Yanında dürbünü ayaklıgı ve 2 tane dürbün stobu bulunmakta fotografları en yakın zamanda yüklcm . Alan arkadasa kutusu ile birlikte gonderıcm içinde ne varsa ve garantisi devam etmekte.

İstanbuldaysaniz elden alabilirim nasipse

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Pardon sadece merakımdan soruyorum..bunun htc bölümü ile alakası ne ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...