2. el gitar alıcam yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eraycoskun

eraycoskun

Üye
    Konu Sahibi
2. el gitar alıcam yardım lütfen
Okuldan bir arkadaşımın eski bir gitarı varmış, yani eski derken eski püskü anlamında değil, önceden kullandığı gitar, şimdilerde bir ibanez aldı 7 tel, eski olanını da satmayı düşünüyor.150 tl'ye satacak bana eğer alırsam.
Ben de o gitarı almayı düşünüyorum ama aklıma takılan birkaç soru var.
Öncelikle; klasik gitar vs çalmayı bilmiyorum, elektro gitarı videolar falan yardımıyla kendi başıma öğrenebilir miyim?
İkincisi: Gitarın bir probleminin, bir bozukluğunun olup olmadığını anlayabilir miyim?Anlarsam nasıl anlarım?
Son olarak; amfi'm yok, onu da alıcam bir süre sonra, onu alana kadar evdeki 3+1 hoparlörümle idare edebilir miyim? Ya da ona elektro gitar bağlanır mı?

beybleydeonur

beybleydeonur

Üye
1-Evinde internetin varsa oturduğun yerden öğrenebilirsin interntte çok kolay açıklamları var.
2-Amfi olmadan olmaz o şarkılarda duyduğun kaliteyi almazsın ama genede ortalamanın biraz altında bi ses verir.
3-Arkadaşından bir parça çalmasını istiyebilirsin bu sayede bozukluk olup olmadığını anlıyabilirsin.
Son olarak gitarın kalitesini bilmiyorum ama 150 tlye internntten sıfır elektro gitarda bulabilirsin!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt