2. el cihaz garanti sorgulaması hk

Sponsorlu Bağlantılar

Aybars1979

Aybars1979

Üye
    Konu Sahibi
2. el cihaz garanti sorgulaması hk
2. el lumia830 alıcısıyız cihazı detaylı kontrol etmek istiyoruz. görünürde bir sıkıntı yok imei sorgulamasında garantisinin devam ettiği çıkıyor ama şöyle bir durum var bu cihaz bir şekilde servise gitmiş ama kullanıcı hatası nedeni ile geri dönmüş olma ihtimali olabilir. Bunu öğrenme şansım var mıdır?

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Kim Ne Derse Desin En Sağlıklısı Servis Git Donuyor Filan Diye Servise Ver Eğer Sorunsuz Çıkarsa Ne Ala Bazıları Suya Düşmüş Oluyor İleride Cihazin İçi Açılırsa Patlak Veriyor 2.El Çok Riskli.Şerefsizler Suya Düşmüş Cihazi Normalmiş Gibi Satıyor Bir Kusuru Olsa Yok Deyip Satıyor Çok Kez Duydum Başımada Geldi

Onur K.

Onur K.

Üye
Kim Ne Derse Desin En Sağlıklısı Servis Git Donuyor Filan Diye Servise Ver Eğer Sorunsuz Çıkarsa Ne Ala Bazıları Suya Düşmüş Oluyor İleride Cihazin İçi Açılırsa Patlak Veriyor 2.El Çok Riskli.Şerefsizler Suya Düşmüş Cihazi Normalmiş Gibi Satıyor Bir Kusuru Olsa Yok Deyip Satıyor Çok Kez Duydum Başımada Geldi
Aynen lumia 1320 aldim 2 gun sonra ekran isigi gitti.

SM-N9100 ile uygulamasından gönderildi.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye

Gitmese Bile Garantiye Verirsin Cihaz Suya Düşmüş Olur Elinde Patlar Garantisi Filan Hikaye Kaç A

Gitmese Bile Garantiye Verirsin Cihaz Suya Düşmüş Olur Elinde Patlar Garantisi Filan Hikaye Kaç Ay Olursa Olsun.O Yüzden Yüksek Fiyat Vermenize Karşiyim 2.Ele Yine 400 500 TL Den Bişey Olmazda 1000 TL Üzrei Sıkıntı Bence

Üst Alt