2 cigabaytlık :D

Sponsorlu Bağlantılar

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
Şikayet mikayet hiç uğraşılacak şeyler değil. olsa bile ordan bir iki kere alışveriş yapmışımdır. genelde gidip cihazları test ederim. dışardan bakıldığındaki görünümüne göre davranıyorlar burda.

• Beğen
Tepkiler: nokia_belle

nokia_belle

nokia_belle

Üye
O zaman bulundugunuz cevreyle alakali olabilir ama sunuda dusunun o kadar karsinizda durup ustten bakmasina gerek yok zaten sonucta alacaginiz bir cep telefonu bile onun bazen yari maasi olabiliyor,firmanin sahibi de degil,yillarca firmada kalicakta degil. Egitim duzeyi dusukse,kendini de egitememisse isterseniz o kisiyi ceo yapin,ceo'lugu sanar çorbaci yardimcisi,essek ve semer uyumu deriz. Benim bile basima geliyor ama öyle yaptiginda o kisiyi,bir baskasina farkli davrandigi anda bu kez ben o yapan kisinin,baskasina oyle davranirken yuzune vuruyorum ki bu seferde o personel oluyor size yuzunde patlican moru bir renk

• Beğen
Tepkiler: crazy_oruc
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
Haklısın... ne diyim doğru söylüyosun. Adam orda ceo olsa bile bi makinenin ötmesine laf etmez çünkü onlar örnek... ki sen çalışansın. ben orda çalışan olsam hiç uğraşmam gün boyu git ayakta bekle pek zor bir işte değil kanımca senin işin bu zaten. de işte kimse demiyor ben çalışanım şu tipe bak her ay geliyor öttürüyor makineyi diyor adam. olacaksın zengin alacaksın makineyi suratına çarpacaksın sonra da parayı suratına çarpacaksın da işte :D adam yanılmıyor dışardan fukara gibi gözüküyoz gerçekte de fukarayız :D

• Beğen
nokia_belle

nokia_belle

Üye
Tek parmak deniz terligi ve sortla gidip yazin cebimin dolusuyla 50 lik bankonot cikarmistim hem maas,hemde ekstralarin parasi vardi adam önce bir bana bakmisti sonrada cebimden cikan paraya,benimde tek kötü huyum var arastirmayi fazla sevmiyorum cebimde ne kadar varsa 15-20 dakika icinde o paramin yettigi urunu alip geri artani diger cebime koyuyorum. Urunu aldiktan sonra adam buyrun efendim size özel urunlerimiz var onu tanitalim demisti. Aslinda su bir gercek paranin kimde oldugunu,pek kimse anliyamaz. Cok gormuslugum var adam milyon dolari bankada siyah posetlere doldurup goturdugunu bilirim. Elinde ki telefondan tutup giydigi ayakkabisi bile yeter artik giyinme beni diye agliyordu. Cok zor yani anlamak,cozmek. Cozenide bir yere kadar cozer. Giyim kusam degil de,bir kisi alicak mi urunu yada almiyacak mi zaten dukkandan adimini attigi anda siz bile anlarsiniz. %90 ailesiyle gelmisse o kisi urunu almaya coktan niyetlidir tek gelmisse %50,vitrinden bakiyorsa %30,eger esi yada sevgilisiyle arastiriyorsa erkek arkadasi %100 alicaktir,alamazsa bile o dakika böbregini bile oracikta vermeyi dusunur

• Beğen
Tepkiler: crazy_oruc
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
valal doğru söylüyorsun adamlar anlıyor kimin alacak kimin almayacağını

• Beğen

Üst Alt