2 cigabaytlık :D

Sponsorlu Bağlantılar

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
10 15 lira birşey heralde

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
usb kablosunu taktım :D

Invoke

Invoke

Üye
10lira civarı

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
aynen öyle yaptım :D usb kablosunun telefona girenini telefona bağladım otgnin de telefona giren kısmını telefona bağladım geri kalan kısımlarını da birbirine bağladım hatta s2 bağlantıya o kadar sıcak baktı ki kabloyu çıkartınca telefon yeniden başladı :D

• Beğen
Tepkiler: By_Casparov
By_Casparov

By_Casparov

Üye
aynen öyle yaptım :D usb kablosunun telefona girenini telefona bağladım otgnin de telefona giren kısmını telefona bağladım geri kalan kısımlarını da birbirine bağladım hatta s2 bağlantıya o kadar sıcak baktı ki kabloyu çıkartınca telefon yeniden başladı :D
kardeşim o yaptığını bi ara bende denedim. htc one x ile htc one ı bağladım yemedi :D
şimdilik öyle bi dünya yok :spr

• Beğen
Tepkiler: crazy_oruc
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
Bizim burada sordum bilgisayarcıya 15 tl dedi vazgeçtim

20 liraya da olsa al ama sağlam birşey al. muğlada kvk bayisine ne kadar diye sordum 15 lira dedi alacaktım bi bakabilir miyim dedim çok dandik gözüküyodu önceden de kullandım. telefona bağla diğer tarafına flaşı bağla okuması için kabloyu şekilden şekile sok film atarkrn kablo oynar yarıda kesilir hiç gerek yok git sağlam bişey al :D

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
20 liraya da olsa al ama sağlam birşey al. muğlada kvk bayisine ne kadar diye sordum 15 lira dedi alacaktım bi bakabilir miyim dedim çok dandik gözüküyodu önceden de kullandım. telefona bağla diğer tarafına flaşı bağla okuması için kabloyu şekilden şekile sok film atarkrn kablo oynar yarıda kesilir hiç gerek yok git sağlam bişey al :D
Dark tı markası değmez :D

• Beğen
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim o yaptığını bi ara bende denedim. htc one x ile htc one ı bağladım yemedi :D
şimdilik öyle bi dünya yok :spr

bunlardan önce nokia 603 kullandım. aynı şeyi onunla denedim dosya yöneticisine girdim bağladığım telefonun hem telefon hafızasını hem de hafıza kartı çıktı :D utanmasa pcnin harddiskini okuyacak :D b iu arada senin mesajına beğene tıklıyom bu mesajı beğenmek istediğinize emin öisiniz diye soruyo sadece sende :D

• Beğen
By_Casparov

By_Casparov

Üye
bunlardan önce nokia 603 kullandım. aynı şeyi onunla denedim dosya yöneticisine girdim bağladığım telefonun hem telefon hafızasını hem de hafıza kartı çıktı :D utanmasa pcnin harddiskini okuyacak :D b iu arada senin mesajına beğene tıklıyom bu mesajı beğenmek istediğinize emin öisiniz diye soruyo sadece sende :D
o konuda herhangi bi ayar falan yapmadım bilemem :D
otg konusunda 603 e bişey diyemedim :alkis

• Beğen
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
özledim bak telefonumu şimdi ne işkenceler çektirdiydim bee :( :ağla:smileyleri unutmuşum bee :D

• Beğen
nokia_belle

nokia_belle

Üye
Teknosada bedavada almistim usb otg,elinizde fazladan artan yada kullanilmayan varmi dedigimde,var diyip almistim,para falanda almadi,tanidikta degildi sadece lazimdi olabilir ümidiyle uygun bir dille söyledimEkleme:maxicepte biraz önceden beri sorun var sitede

• Beğen
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
bana teknosadaki çalışan kızmıştı :D yusuf yusuf oldum gittim hemen :D bilirsiniz bi telefonu elinize alırsınız kablo oynar öter falan ven de gittim foto makinesini elime aldım yerine koydum ki başladı ötmeye ordan ayrıldım pc lerin olduğu yere gittim adam geldi yanıma birader sen niye sürekli bişeyleri kurcalıyon falan dedi sinirli bi şwkilde ben de topuk :D yoksa otg kablosu isticem de verce hee :D pehh :P

0MG90

0MG90

Üye
bana teknosadaki çalışan kızmıştı :D yusuf yusuf oldum gittim hemen :D bilirsiniz bi telefonu elinize alırsınız kablo oynar öter falan ven de gittim foto makinesini elime aldım yerine koydum ki başladı ötmeye ordan ayrıldım pc lerin olduğu yere gittim adam geldi yanıma birader sen niye sürekli bişeyleri kurcalıyon falan dedi sinirli bi şwkilde ben de topuk :D yoksa otg kablosu isticem de verce hee :D pehh :P
eğer ürünleri sergiledilerse onu demeye hakkı yok, bakıp kullanacaksın inceleyeceksin
koymasınlar o zaman onları sergi gibi

• Beğen
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
Sabahtı adam sinirli de olabilirdi birşey diyemem. Yaşadığım yerdeki insanların tabi hepsini yargılamıyorum ama bu huylularını hiç sevmiyorum. Ucuz görünümlü biri olunca insan azarlanabiliyor toplum içinde. Babam mesela işadamı gibi giyinir yanımda olsaydı birşey diyemezdi. veya herhangi bir kız. kendi gözümle şahit oldum kızlar gelince öyle güzel sohbet ediyor fotoğraf makinelerini öyle güzel anlatıyordu ki :D

• Beğen
nokia_belle

nokia_belle

Üye
Dükkandan dükkana degisir de,öyle bir kabaligi yapiyorsa yuzune vurmaniz lazim. Sonucta orda firmayi temsil eden kisi o. Size farkli baskasina farkli davraniyorsa,bir ustune sikayet ederseniz,ayni saniyesinde onunuze kirmizi hali bile serer. Yeter ki oyunu kurallarina gore oynamayi bilin

• Beğen

Üst Alt