Otg kablo kaç para
s2 yi g2 ye mi bağladın?usb kablosunu taktım![]()
Bizim burada sordum bilgisayarcıya 15 tl dedi vazgeçtimUcuz bişi
buyur kardeşimBizim burada sordum bilgisayarcıya 15 tl dedi vazgeçtim
kardeşim o yaptığını bi ara bende denedim. htc one x ile htc one ı bağladım yemediaynen öyle yaptımusb kablosunun telefona girenini telefona bağladım otgnin de telefona giren kısmını telefona bağladım geri kalan kısımlarını da birbirine bağladım hatta s2 bağlantıya o kadar sıcak baktı ki kabloyu çıkartınca telefon yeniden başladı
![]()

Bizim burada sordum bilgisayarcıya 15 tl dedi vazgeçtim

Dark tı markası değmez20 liraya da olsa al ama sağlam birşey al. muğlada kvk bayisine ne kadar diye sordum 15 lira dedi alacaktım bi bakabilir miyim dedim çok dandik gözüküyodu önceden de kullandım. telefona bağla diğer tarafına flaşı bağla okuması için kabloyu şekilden şekile sok film atarkrn kablo oynar yarıda kesilir hiç gerek yok git sağlam bişey al![]()

kardeşim o yaptığını bi ara bende denedim. htc one x ile htc one ı bağladım yemedi
şimdilik öyle bi dünya yok![]()
utanmasa pcnin harddiskini okuyacak
b iu arada senin mesajına beğene tıklıyom bu mesajı beğenmek istediğinize emin öisiniz diye soruyo sadece sende 
o konuda herhangi bi ayar falan yapmadım bilemembunlardan önce nokia 603 kullandım. aynı şeyi onunla denedim dosya yöneticisine girdim bağladığım telefonun hem telefon hafızasını hem de hafıza kartı çıktıutanmasa pcnin harddiskini okuyacak
b iu arada senin mesajına beğene tıklıyom bu mesajı beğenmek istediğinize emin öisiniz diye soruyo sadece sende
![]()

yusuf yusuf oldum gittim hemen
bilirsiniz bi telefonu elinize alırsınız kablo oynar öter falan ven de gittim foto makinesini elime aldım yerine koydum ki başladı ötmeye ordan ayrıldım pc lerin olduğu yere gittim adam geldi yanıma birader sen niye sürekli bişeyleri kurcalıyon falan dedi sinirli bi şwkilde ben de topuk
yoksa otg kablosu isticem de verce hee
pehh :Peğer ürünleri sergiledilerse onu demeye hakkı yok, bakıp kullanacaksın inceleyeceksinbana teknosadaki çalışan kızmıştıyusuf yusuf oldum gittim hemen
bilirsiniz bi telefonu elinize alırsınız kablo oynar öter falan ven de gittim foto makinesini elime aldım yerine koydum ki başladı ötmeye ordan ayrıldım pc lerin olduğu yere gittim adam geldi yanıma birader sen niye sürekli bişeyleri kurcalıyon falan dedi sinirli bi şwkilde ben de topuk
yoksa otg kablosu isticem de verce hee
pehh :P