2 Ci El 5800 Kafa Kafaya Neyle Takas Edilir?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lynchey

Üye
    Konu Sahibi
2 Ci El 5800 Kafa Kafaya Neyle Takas Edilir?
Herkeze slmlar. ilk cıktıgından beri kullanmıs oldugum 5800 telefonum artık sıktı beni baska bi telefon kullanmak ıstıyorum. aynı özellikler veya aynı ozellıklerın dısında + daha fazla özelligi olan bi telefonla kafa kayafaya takas etmem mümkünmüdür? cihazımın kutsuu duruor herşey dahildir. cizigi yok arka kapak yenı degıstı sıfır film vardır ekranda kendı ekranında film oldugu ıcın cızık dahı yoktur ılk alındıgı günden itibaren filmle kullanılmıstır. ve 2yıldır garantısı devam etmekte. ne önerirsiniz takas etmeyi düsünüyorum. htc nin falan nasıl telefonları var sızce? cevaplarınızı beklıyorum. önemseyip cevap veren herkeze sonsuz teşekkürler. . .

linkinpark53

Üye
5800 htcyle biraz zor takas edersin kıyıcaksın paraya bide 2.elmiş:oke::oke:

Lynchey

Üye
    Konu Sahibi
üstüne farkmı alırlar dıyorsun? ne kadar alırlar? bide htc nin hangi modelini önerirsiniz? dokunmatıgın 2 ci eline güvenilirmiki.

ümit256

Üye
noki 6720 cllasic dicem o 5800 rın 0 rından pahalı

crazypaker

crazypaker

Üye
LG KM900 Arena ile takas edebilirsin hiç özellik farkları yok aralarında sadece LG nin dokunmatiği biraz daha iyi 5800 dan sahibinden.com da 5800 la takas edicek birsürü kişi var;) ama LG alıcaksan 2 kere düşün derim;)

azizerkan07

Üye
n95 le takas yap daha fazla özelliğe sahip
tek sorunu şarj 1 günü zor görürsün ama çok güzel telefon modeli eski ama
bende var memmunum

silver021

silver021

Üye
10 tane 5800 koy bi tane HTC desire etmez. :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt