2 çay daha alabilirmiyiz..?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
keremerson

keremerson

Üye
Düğüne gelecez bakkk :@

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Pozisyon Tartışmalı...Oynat UĞUR'cum:D

arslansem

arslansem

Üye
Yakışıyosunuz :)

TAMER123456789

TAMER123456789

Üye
senin askerlik bitmez dreamboys :ehe

neslein

neslein

Üye
güzel bir sabahmış alla mutlulugunuzu bozmasın inşallah :)

Salihyet

Salihyet

Üye
dreamboys; abicim, maharet sende mi, makinende mi? :ehe makine sanyo sanırsam, ama ortamda ki ışık ve renkler çok canlı, sen mi yakalıyorsuN ? yoksa tesadüf desem ? :)

dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
dreamboys; abicim, maharet sende mi, makinende mi? :ehe makine sanyo sanırsam, ama ortamda ki ışık ve renkler çok canlı, sen mi yakalıyorsuN ? yoksa tesadüf desem ? :)
tesadüfün bukadarı olamaz değilmi.tüm çektiklerime bakarsak.evet makina profosyonel olmasada yetinmeyi bilmem gerek.6 mp 3* zoom olan bir makina ama benimle birlikte güzel işler çıkartıyor açıkçası.memnunuz birbirimizden.tabi fujifilm s5800 ile tanışmakta isterim dogrusu...fotograf çekerken ışıgı iyi kullanırsan renklerde mükemmel olur:oke:

Salihyet

Salihyet

Üye
tesadüfün bukadarı olamaz değilmi.tüm çektiklerime bakarsak.evet makina profosyonel olmasada yetinmeyi bilmem gerek.6 mp 3* zoom olan bir makina ama benimle birlikte güzel işler çıkartıyor açıkçası.memnunuz birbirimizden.tabi fujifilm s5800 ile tanışmakta isterim dogrusu...fotograf çekerken ışıgı iyi kullanırsan renklerde mükemmel olur:oke:

benim olduğum mekanlarda ışık iyi değil + kameram olmadığı için (5700) ben epey sıkıntı yaşıyorum, ama ışığı ve makroyu doğru zamanda kaynaştırınca tadından yenmez :)

dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
benim olduğum mekanlarda ışık iyi değil + kameram olmadığı için (5700) ben epey sıkıntı yaşıyorum, ama ışığı ve makroyu doğru zamanda kaynaştırınca tadından yenmez :)
zaten telefonlarda iyi görüntü elde edilmiyor,n95 bile çekemez istedigim gibi.

TAMER123456789

TAMER123456789

Üye
Sana sorulan evlilik ne zaman sorusuna; sen "askerden sonra" deyince o yüzden söyledim, askerde kolay değil bu gibi durum :)

mavis45

mavis45

Üye
çok yakışıyorsunuz allah mutluluğunuz daim etsin :)

yasirarslan

yasirarslan

Üye
Sayın )dream( çifti birbirinize çok yakışıyorsunuz::)

iremm

iremm

Üye
çok yakışıyorsunuz Allah mutluluğunuz daim etsin... :ok2:

iremm

iremm

Üye
tü tü tü hatta gülesin ben topluca :sahan: :ehe :kop:

iremm

iremm

Üye
:@ :birak:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt