senin askerlik bitmez dreamboys![]()
sizindegüzel bir sabahmış alla mutlulugunuzu bozmasın inşallah![]()

tesadüfün bukadarı olamaz değilmi.tüm çektiklerime bakarsak.evet makina profosyonel olmasada yetinmeyi bilmem gerek.6 mp 3* zoom olan bir makina ama benimle birlikte güzel işler çıkartıyor açıkçası.memnunuz birbirimizden.tabi fujifilm s5800 ile tanışmakta isterim dogrusu...fotograf çekerken ışıgı iyi kullanırsan renklerde mükemmel olurdreamboys; abicim, maharet sende mi, makinende mi?makine sanyo sanırsam, ama ortamda ki ışık ve renkler çok canlı, sen mi yakalıyorsuN ? yoksa tesadüf desem ?
![]()

tesadüfün bukadarı olamaz değilmi.tüm çektiklerime bakarsak.evet makina profosyonel olmasada yetinmeyi bilmem gerek.6 mp 3* zoom olan bir makina ama benimle birlikte güzel işler çıkartıyor açıkçası.memnunuz birbirimizden.tabi fujifilm s5800 ile tanışmakta isterim dogrusu...fotograf çekerken ışıgı iyi kullanırsan renklerde mükemmel olur![]()

zaten telefonlarda iyi görüntü elde edilmiyor,n95 bile çekemez istedigim gibi.benim olduğum mekanlarda ışık iyi değil + kameram olmadığı için (5700) ben epey sıkıntı yaşıyorum, ama ışığı ve makroyu doğru zamanda kaynaştırınca tadından yenmez![]()
teşekkür ederizçok yakışıyorsunuz allah mutluluğunuz daim etsin![]()

umarım sende mutlu olabilceğin biri ile tanışırsın..Sayın )dream( çifti birbirinize çok yakışıyorsunuz:![]()
çok yakışıyorsunuz allah mutluluğunuz daim etsin![]()
Sayın )dream( çifti birbirinize çok yakışıyorsunuz:![]()
çok yakışıyorsunuz Allah mutluluğunuz daim etsin...![]()