2 çay daha alabilirmiyiz..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CoYoTe®

Üye
Pozisyon Tartışmalı...Oynat UĞUR'cum

neslein

Üye
güzel bir sabahmış alla mutlulugunuzu bozmasın inşallah

Salihyet

Üye
dreamboys; abicim, maharet sende mi, makinende mi? makine sanyo sanırsam, ama ortamda ki ışık ve renkler çok canlı, sen mi yakalıyorsuN ? yoksa tesadüf desem ?

Konu Sahibi
dreamboys; abicim, maharet sende mi, makinende mi? makine sanyo sanırsam, ama ortamda ki ışık ve renkler çok canlı, sen mi yakalıyorsuN ? yoksa tesadüf desem ?
tesadüfün bukadarı olamaz değilmi.tüm çektiklerime bakarsak.evet makina profosyonel olmasada yetinmeyi bilmem gerek.6 mp 3* zoom olan bir makina ama benimle birlikte güzel işler çıkartıyor açıkçası.memnunuz birbirimizden.tabi fujifilm s5800 ile tanışmakta isterim dogrusu...fotograf çekerken ışıgı iyi kullanırsan renklerde mükemmel olur

Salihyet

Üye

benim olduğum mekanlarda ışık iyi değil + kameram olmadığı için (5700) ben epey sıkıntı yaşıyorum, ama ışığı ve makroyu doğru zamanda kaynaştırınca tadından yenmez

Konu Sahibi
benim olduğum mekanlarda ışık iyi değil + kameram olmadığı için (5700) ben epey sıkıntı yaşıyorum, ama ışığı ve makroyu doğru zamanda kaynaştırınca tadından yenmez
zaten telefonlarda iyi görüntü elde edilmiyor,n95 bile çekemez istedigim gibi.

Sana sorulan evlilik ne zaman sorusuna; sen "askerden sonra" deyince o yüzden söyledim, askerde kolay değil bu gibi durum

mavis45

Üye
çok yakışıyorsunuz allah mutluluğunuz daim etsin

Sayın )dream( çifti birbirinize çok yakışıyorsunuz:

iremm

Üye
çok yakışıyorsunuz Allah mutluluğunuz daim etsin...

iremm

Üye
tü tü tü hatta gülesin ben topluca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...