2 Aylık Bebek (İkizlerine Hamile)

Sponsorlu Bağlantılar

S1FR3K1R1C1

Üye
    Konu Sahibi
2 Aylık Bebek (İkizlerine Hamile)
Pakistan’da iki aylık bir bebeğin hamile olması halk arasında tedirginliğe neden oldu.
29 Mart 2006 Çarşamba 11:06

Pakistan’da iki aylık bir bebeğin hamile olması halk arasında tedirginliğe neden oldu.
Nazia isimli bebek henüz anne karnındayken ultrasonda üçüz olarak gözüküyordu. Doktorlar hâlâ nedenini açıklayamasa da, anne rahminden ayrılan diğer iki bebek Nazia’nın içinde büyümeye başladı. Annenin doğum yapmasının ardından Nazia bebeğin içinde ikizlerin yaşadığı belirlendi. İslamabad’da ameliyata alınan Nazia’nın karnından bebekler operasyonla alındı.

Kaynak:Haber Vitrini

barabelli

barabelli

Üye
ya ne oluyo ya cok deısık bısı bnce sasırdım kaldım haber ıcın saol

spook

spook

Üye
Vay be cok ilginç gerçektende ilk defa oldu bu tıpta herhalde

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
daha neler duycaz
bebeğin bebeği olursa diyecek birsey yok

Nicolas_Anelka

Üye
manyak mı bunlar ya böyle şey olurmu

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Gerçek değildir bence..

Yasminozz

Yasminozz

Üye
bencede değildir yok artık daha neler.....

perfectlover

Üye
Olmaz diye bir şey yok olabilir. Belki de tıp tarihinde ilk kez karşılaşılan bir durum ama benim merak ettiğim şey henüz anne karnında olan bir bebeğin içindeki iki bebeği alabilecek bir cerrah olup olmaması. Bu nasıl cesarettir? % 80 ölüm riski olan bir operasyon. Ama bu ameliyat yapılmasa her üç bebek de ölürdü. Daha neler göreceğiz bakalım?

slayer

Üye
Adamlar böyle bir seyi gerçek olmasa ortaya atmazlar... Belki içinde 2 bebek ilktir ama bebek içinde bebek ilk kez görülen bişey deil.. olayın ayrıntılarını bilmiyorum... Doktor vb. üyeler detayları anlatırsa sevinirim.. Eğer alınmazsa 3 ü de ölür... Zaten içindeki 2 bebeğin yaşama sansı yoktur...

Vassili

Üye
yok canım olurmu öyle şey.Nazia acıktıda kardeşlerinimi yedi??

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Saçma...

Üst Alt