symbian.forever Üye nice sağlıklı mutlu senelere rambo gardaş benim doğum günümde yarın. 1997 yılında yarın doğmuş olacağım yani ışte 15 ime giriyorum
nice sağlıklı mutlu senelere rambo gardaş benim doğum günümde yarın. 1997 yılında yarın doğmuş olacağım yani ışte 15 ime giriyorum
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi Şimdiden senin doğum günün de kutlu olsun - - - Eklendi - - - Şimdiden senin doğum günün de kutlu olsun
Şimdiden senin doğum günün de kutlu olsun - - - Eklendi - - - Şimdiden senin doğum günün de kutlu olsun
Oğuzhan Üye Uğur' Alıntı: nice sağlıklı mutlu senelere rambo gardaş benim doğum günümde yarın. 1997 yılında yarın doğmuş olacağım yani ışte 15 ime giriyorum Genişletmek için tıkla ... saat tam 12de konu açacağım
Uğur' Alıntı: nice sağlıklı mutlu senelere rambo gardaş benim doğum günümde yarın. 1997 yılında yarın doğmuş olacağım yani ışte 15 ime giriyorum Genişletmek için tıkla ... saat tam 12de konu açacağım
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi Oğuzhan' Alıntı: saat tam 12de konu açacağım Genişletmek için tıkla ... Hadi bekliyoruz o zaman
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi Teşekkürler arkadaşlar Aybin.Kilic' Alıntı: Ilk doğru tahmin benden gelmiş. Furkan iyiki doğmuşsun dostum. Nice mutlu senelere. Genişletmek için tıkla ... Evet ilk doğru tahmin senindi teşekkürler
Teşekkürler arkadaşlar Aybin.Kilic' Alıntı: Ilk doğru tahmin benden gelmiş. Furkan iyiki doğmuşsun dostum. Nice mutlu senelere. Genişletmek için tıkla ... Evet ilk doğru tahmin senindi teşekkürler