Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi Son 6 gün başlığı değiştiriyorum. Hep "... kutluyorum" diye konu açınca sıkıldım, değişiklik olsun
Otroligt Üye ogzhnoTr' Alıntı: Furkan abim ben dahil 3 kişi artık biliyor. Saklamana gerek yok. ben şimdiden öpiyim Genişletmek için tıkla ... Öpülecek birşey mi büyük bir haber olsa gerek
ogzhnoTr' Alıntı: Furkan abim ben dahil 3 kişi artık biliyor. Saklamana gerek yok. ben şimdiden öpiyim Genişletmek için tıkla ... Öpülecek birşey mi büyük bir haber olsa gerek
ogzhnoTr Üye alpayoktay' Alıntı: Öpülecek birşey mi büyük bir haber olsa gerek Genişletmek için tıkla ... gecmise gore cok guzel bir haber.
alpayoktay' Alıntı: Öpülecek birşey mi büyük bir haber olsa gerek Genişletmek için tıkla ... gecmise gore cok guzel bir haber.
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi ogzhnoTr' Alıntı: ben biliyoom ben biliyoom Genişletmek için tıkla ...
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi Bir de bu konuyu açmamın diğer bir sebebi: İlgili konuyu unutmamak Zamanı gelip geçecek ve ben bile hatırlamayabilirim diye konusunu açayım dedim
Bir de bu konuyu açmamın diğer bir sebebi: İlgili konuyu unutmamak Zamanı gelip geçecek ve ben bile hatırlamayabilirim diye konusunu açayım dedim
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi ogzhnoTr' Alıntı: anıl abi doğru tahmin etmiş Genişletmek için tıkla ... Nerden anladın - - - Eklendi - - - Bu arada gelen tahminler hepsi birbirine eşit
ogzhnoTr' Alıntı: anıl abi doğru tahmin etmiş Genişletmek için tıkla ... Nerden anladın - - - Eklendi - - - Bu arada gelen tahminler hepsi birbirine eşit
OttomaN TigeR Üye Cihanî Sultan' Alıntı: O zaman niye tahmin edin diyorsun. Genişletmek için tıkla ...