2 Adet sorum var. Acil Yardım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EneSismanoglu

EneSismanoglu

Üye
    Konu Sahibi
2 Adet sorum var. Acil Yardım.
2 Sorum olacak arkadaşlar;

1.'si; Telefon alıcam kafamda Xperia Serisi var. Arc S almayı düşünüyorum. Tasarım mükemmel. Bu cihazı alıyımmı? Gerek yazılım güncelliği(Android'in bir sonraki 2-3yazılımı bu telefona da gelirmi?), gerek oyunları kasmadan oynamak, gerek kamera kalitesi falan bunlar iyi midir? Alınırmı bu telefon?

2.'si; Xperia S Hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce nasıl bir telefon? (Xperia S'i almayacağım fikir edinmek istiyorum)

abandonware

abandonware

Üye
sonylerin sar değerleri yüksek.. arc s pek önermem samsung galaxy s advance'ye bakabilirsin :oke: yinede bir soun olursa biz buradayız..

MasteLaa

MasteLaa

Üye
1) Bana kalırsa Arc S alma derim 512 mb ram var ve çok da güçlü bir cihaz değil verdiğin paraya daha iyilerini alabilirsin ama tasarım konusunda iyidir önem veriyorsan.

2) Xperia S, Arc S den daha çok daha iyidir ikisi arasında elbette Xperia S.

abandonware

abandonware

Üye
1) Bana kalırsa Arc S alma derim 512 mb ram var ve çok da güçlü bir cihaz değil verdiğin paraya daha iyilerini alabilirsin ama tasarım konusunda iyidir önem veriyorsan.

:evet:

EneSismanoglu

EneSismanoglu

Üye
    Konu Sahibi

Ama 32GB'a kadar genişletilebilir hafızası var.

Xperia S'in arka kapağı kötü diyorlar. Batarya'sı çıkartılamıyor falan diyorlar. Web'ide donmalar yapıyormuş. O yüzden biraz korkuyorum açıkcası.

abandonware

abandonware

Üye
Ama 32GB'a kadar genişletilebilir hafızası var.

Xperia S'in arka kapağı kötü diyorlar. Batarya'sı çıkartılamıyor falan diyorlar. Web'ide donmalar yapıyormuş. O yüzden biraz korkuyorum açıkcası.

xperia s güzeldir takma kafaya fakat sar değeri biraz yüksek..

15097

15097

Üye
Kesinlikle Xperia S :ok2:

EneSismanoglu

EneSismanoglu

Üye
    Konu Sahibi
Peki, Xperia S'in sar değeri sağlık açısından oldukça zararlı mı? Yani sar limitini aşıcak düzeyde mi?

15097

15097

Üye
Sar değeri kaç ki? E72'nin sar değeri zaten 1.31'di :)

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Xperia s daha iyi ;)

EneSismanoglu

EneSismanoglu

Üye
    Konu Sahibi
O zaman Xperia S alıyoruz :oke:

Verdiğiniz bilgiler, yaptığınız yardımlardan dolayı teşekkürler arkadaşlar :)

15097

15097

Üye
:rica:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
O zaman Xperia S alıyoruz :oke:

Verdiğiniz bilgiler, yaptığınız yardımlardan dolayı teşekkürler arkadaşlar :)
Arc S ile karşılaştırma o dediğin kasmaların babasını Arc S yapıyor zaten elime bir aldım o telefonu s2 ye alışmışım nasıl kasıyor bir bilsen bana öyle geliyor yani 512 mb ramli telefon alacağına azcık daha koyma ile daha iyisini alabilirken Xperia S daha mantıklı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt