2 adet program!!! (Umarım işinize yarar)

Sponsorlu Bağlantılar

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
    Konu Sahibi
2 adet program!!! (Umarım işinize yarar)
Size bir adet mp3 sıkıştırma ile mp3 kesme program!!! Umarım işinize yarar.

İşte link:

NOT: link silindiğinde bana özelden mesaj atın. tekrar upload edeyim. teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: sefacık1975, dark_mobile852, yetmişdokuz ve 2 diğerleri

Hellboy®

Hellboy®

Üye
tesekkurler..

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
Kardeşim Benim Evde Bilg.yok Ve Iş Yerinin Bilg.kullanıyorum....ve Sorunlu..dosya Olarak Yollarsan Sevinirim....mp3 Kesme Proğr. Lazım Ve çalışanını Bulamadım...vardı Da Formatla Beraber...gitti...neyse.... Tel.n73 Yardımcı Olursan Sevinirim

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim Benim Evde Bilg.yok Ve Iş Yerinin Bilg.kullanıyorum....ve Sorunlu..dosya Olarak Yollarsan Sevinirim....mp3 Kesme Proğr. Lazım Ve çalışanını Bulamadım...vardı Da Formatla Beraber...gitti...neyse.... Tel.n73 Yardımcı Olursan Sevinirim

Tamam 10 dk ya kadar halledeceğim!!!! Bunun tel ile de bir alakası yok. zaten bilgisayarda yapıp öyle yolluyorsun telefonuna!!!

Bir de zip olanını dene olmazsa bana msn adresini ver. Bir de oradan upload yapalım. Tamammı?

Atakan

Atakan

Üye
Tamam 10 dk ya kadar halledeceğim!!!! Bunun tel ile de bir alakası yok. zaten bilgisayarda yapıp öyle yolluyorsun telefonuna!!!

Bir de zip olanını dene olmazsa bana msn adresini ver. Bir de oradan upload yapalım. Tamammı?
ÇALIŞMIYO

ardesa

ardesa

Üye
dj programları var onlarda kesiyo mp3. bide movie maker var işletim sisteminde onu bi dsne oda kesiyo yanlış hatırlamıyosam...

msdony

msdony

Üye
saol kardeşte bunu yazılımların içinde paylaşsaydın s40 la bi ilgisi yok ama yinede tşkler

ibrahimismail

ibrahimismail

Üye
tesekkurler..

hayarasa

Üye
sağolun tşk

_-_-_-ahmet-_-_

_-_-_-ahmet-_-_

Üye
yaramazmı kardeş sagol

yavuz26tr

Üye
yine de saol:coold:

ixamar

ixamar

Üye
TŞK

karakartal7118

Üye
tesekkurler

cicci27

cicci27

Üye
çok saol tşkrler emeğine sağlık

killsturk

killsturk

Üye
Emeğe saygı teşekkürler.

penaber_19

Üye
eyvallah kardeş link çalışır durumda emeğine sağlık

Şarklı

Üye
paylaşım için saol

aspıre

Üye
kankim çok saol .. paylaşımlara devam...

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Teşekkürler.:oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt