2.5 yillik 5233w kullanicisi olarak arti ve eksileri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SaykoHakim

SaykoHakim

Üye
    Konu Sahibi
2.5 yillik 5233w kullanicisi olarak arti ve eksileri
Arkadaslar öncelikle merhaba samsung 5233w yi 2.5 yıldır kullanmaktayım bu telefonu telefonun t sinden anlamadıgım zamanlarda bır arkadasımın tavsıyesı uzerıne aldım aldıgımda 370tl ödedim.
Telefonu aldıgımda hersey yolundaydı iyi kotu benı 2.5 yıl ıdare ettim ancak ben mi onu o mu benı idare etti bilemiyorum :)
neyse öncelıkle eksilerine gelelim;

1-
Tuşlarında aydınlatma yok bu bizim için gece sorun oluyor
2-Telefonun arka kapagını yaklasık 30-35 kere cıkardıgınızda arka kapaktaki dişler esnıyor
3-
flash player yok youtube videolarını bile zar zor acıyor
4-2gb bellek kartınızın 1 gb sı dolu olsa bıle dosyalarımda asırı donma var
5-uygulama secenegı neredeyse hıc yok arastırıp bulmak gerekıyor
6-
3 g yok
7-
İnternet erişimi edge ile gerceklesiyor ve sureklı zaman asımı uyarısı alıyoruz asırı yavas
8-Wifi tam anlamıyla çalısmıyor
9-
telefonun menusunu kılıtleme tusu telefonu aldıktan yaklasık 2 ay sonra bozuluyor (istediginiz kadar duzgun kullanın)
10-Kendi formatı harıcındekı mp4 dosyalarını desteklemıyor

artılarına gelirsek;
Şöyle söyliyeyim ki ben telefonu alo demek için istiyorum internet benım ıcın facebook twitter vs yeterli e iyi kotude bır video fotograf ceksın muzık dınleyeyım diyenler ıcın kısacası yaslılar yada teknolojıye pek merakı olmaya arkadaslarımız ıcın uygun bir telefondur 5 ay oncekı fıyatı 300 tl idi sanırım 250 ye yada 200 e bulabılırsınız.
Ben sadece bu telefondan beklentileri olup, dusunen aklında soru isaretleri olan arkadasları aydınlatmak amacıyla konuyu acmıs bulunmaktayım
Not:ALINTI DEĞİLDİR...İyi forumlar

MeRt...

MeRt...

Üye
telefonu alalı 5-6 ay oldu ve beni çok güzel idare ediyor.bende zaman aşımı olmuyor m.facebook a girdiğim zaman ve wifide düzgün çalışıyor.bence biraz abartmışsın

corchy

corchy

Üye
Bencede abartmışsın. 24.08.2011 de alındı benım telım dogum gunu hedıyesı olarak :) 15 ay olmuş yanii. Hiçbir eksisi olmadı benım ıcın telefonu telefon gıbı kullandıgım ıcın oldu bence. illa her oyunu yüklemek mi lazım ? ya da herşeyi atmakmı lazım gayet işimi görüyorr :)

sercan42_

Üye
Ne abartacak yav bu telefon eskide kaldı yeniyi karsılamıyor

- - - Eklendi - - -

Ne abartacak yav bu telefon eskide kaldı yeniyi karsılamıyor

Fatih Enes

Fatih Enes

Üye
Yararlı Bilgiler için teşekkürler.

rapocal87

Üye
ben alalı 7 ay oldu tuş kilidi tuşu zor çalşyo. donma var. uyglama yok. yani tvsiye etmem. birazdaha para eklyp android aln.

sercan42_

Üye
haklısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt