SaykoHakim
Üye
2.5 yillik 5233w kullanicisi olarak arti ve eksileri
Arkadaslar öncelikle merhaba samsung 5233w yi 2.5 yıldır kullanmaktayım bu telefonu telefonun t sinden anlamadıgım zamanlarda bır arkadasımın tavsıyesı uzerıne aldım aldıgımda 370tl ödedim.
Telefonu aldıgımda hersey yolundaydı iyi kotu benı 2.5 yıl ıdare ettim ancak ben mi onu o mu benı idare etti bilemiyorum
neyse öncelıkle eksilerine gelelim;
1-Tuşlarında aydınlatma yok bu bizim için gece sorun oluyor
2-Telefonun arka kapagını yaklasık 30-35 kere cıkardıgınızda arka kapaktaki dişler esnıyor
3-flash player yok youtube videolarını bile zar zor acıyor
4-2gb bellek kartınızın 1 gb sı dolu olsa bıle dosyalarımda asırı donma var
5-uygulama secenegı neredeyse hıc yok arastırıp bulmak gerekıyor
6-3 g yok
7-İnternet erişimi edge ile gerceklesiyor ve sureklı zaman asımı uyarısı alıyoruz asırı yavas
8-Wifi tam anlamıyla çalısmıyor
9-telefonun menusunu kılıtleme tusu telefonu aldıktan yaklasık 2 ay sonra bozuluyor (istediginiz kadar duzgun kullanın)
10-Kendi formatı harıcındekı mp4 dosyalarını desteklemıyor
artılarına gelirsek;
Şöyle söyliyeyim ki ben telefonu alo demek için istiyorum internet benım ıcın facebook twitter vs yeterli e iyi kotude bır video fotograf ceksın muzık dınleyeyım diyenler ıcın kısacası yaslılar yada teknolojıye pek merakı olmaya arkadaslarımız ıcın uygun bir telefondur 5 ay oncekı fıyatı 300 tl idi sanırım 250 ye yada 200 e bulabılırsınız.
Ben sadece bu telefondan beklentileri olup, dusunen aklında soru isaretleri olan arkadasları aydınlatmak amacıyla konuyu acmıs bulunmaktayım
Not:ALINTI DEĞİLDİR...İyi forumlar
Telefonu aldıgımda hersey yolundaydı iyi kotu benı 2.5 yıl ıdare ettim ancak ben mi onu o mu benı idare etti bilemiyorum

neyse öncelıkle eksilerine gelelim;
1-Tuşlarında aydınlatma yok bu bizim için gece sorun oluyor
2-Telefonun arka kapagını yaklasık 30-35 kere cıkardıgınızda arka kapaktaki dişler esnıyor
3-flash player yok youtube videolarını bile zar zor acıyor
4-2gb bellek kartınızın 1 gb sı dolu olsa bıle dosyalarımda asırı donma var
5-uygulama secenegı neredeyse hıc yok arastırıp bulmak gerekıyor
6-3 g yok
7-İnternet erişimi edge ile gerceklesiyor ve sureklı zaman asımı uyarısı alıyoruz asırı yavas
8-Wifi tam anlamıyla çalısmıyor
9-telefonun menusunu kılıtleme tusu telefonu aldıktan yaklasık 2 ay sonra bozuluyor (istediginiz kadar duzgun kullanın)
10-Kendi formatı harıcındekı mp4 dosyalarını desteklemıyor
artılarına gelirsek;
Şöyle söyliyeyim ki ben telefonu alo demek için istiyorum internet benım ıcın facebook twitter vs yeterli e iyi kotude bır video fotograf ceksın muzık dınleyeyım diyenler ıcın kısacası yaslılar yada teknolojıye pek merakı olmaya arkadaslarımız ıcın uygun bir telefondur 5 ay oncekı fıyatı 300 tl idi sanırım 250 ye yada 200 e bulabılırsınız.
Ben sadece bu telefondan beklentileri olup, dusunen aklında soru isaretleri olan arkadasları aydınlatmak amacıyla konuyu acmıs bulunmaktayım
Not:ALINTI DEĞİLDİR...İyi forumlar