2-3 sorunum var Lumia 920

Sponsorlu Bağlantılar

sameet33

sameet33

Üye
    Konu Sahibi
2-3 sorunum var Lumia 920
Selam dostlar kardeşler abiler güzel ablalar, olay şu benim flaş çalışmıyor, önceden arada Bi çalışırdı şu an hiç çalışmıyor , sizce uygulamalqrdsn biri engelliyor olabilir mi yoksa tek çözüm garanti mi ?
2. Sorunum telefon kullanımdayken tak diye uyarı veriyor sim kart hatası, çok sinir oldum ikidebir telefonu yeniden başlatıyorum, telefonda 100 den fazla uygulama var diyebilirim ama hani donanımsal sorun mu orasını bilmiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum , şimdiden teşekkürler :)

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
Ne yazılımına ne de donanımına müdahale etmeden bende direkt olarak ver garantiye... Emin ol yardımcı olacaklardır...

sameet33

sameet33

Üye
    Konu Sahibi
Ya şimdi giderde 1,5 ay gelmez geldiğinde de aynı şekilde getirirler diye korkuyorum

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
Eskisi gibi değil artık bu işler belirli bir süreyi aşınca sana yeni cihaz temin etmek zorunda kalıyorlar. Buna sen müdahale edemezsin. Bence git ve bilen birinin ellerine teslim et :)

• Beğen
Tepkiler: sameet33
osmanmert99

osmanmert99

Üye
Merhaba arkadaşlar annemde Lumia 620 var, bende 920. Benim 920 nin ekranına açık renkli bir temada dikkatli bakınca sanki eli terli bir insan dokunmuş gibi bir renk var, 620 de bu yok. siz de bir bakin yakindan eğer oyle değilse sizde garantiye göndercem. anlattıklarım anlaşılmadıysa tekrar anlatabilirim.

ÖEY

ÖEY

Üye
Ekrana koruyucu film yerleştirmiş miydin? Filmden kaynaklı olarak oluyor çünkü sildin mi geçiyor :)

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Yok daha 2 gün oldu alalı

sameet33

sameet33

Üye
    Konu Sahibi
Konuya konu açıldığını da ilk defa görüyorum

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Çaktırma.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
telefon kullanımdayken tak diye uyarı veriyor sim kart hatası, çok sinir oldum ikidebir telefonu yeniden başlatıyorum, telefonda 100 den fazla uygulama var diyebilirim ama hani donanımsal sorun mu orasını bilmiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum , şimdiden teşekkürler :)

Sim kartınızı kestirerek mikrosim'e dönüştürdüyseniz ve simkart yuvaya tam oturmamışsa nadiren bu tip hatalarla karşılaşabilirsiniz.
Yuvayı açıp simkartı sökerek tekrar takın.
Birkaç kez bana da olmuştu.
Sürekli yapmadığı sürece sorun etmenize gerek yok.

Merhaba arkadaşlar annemde Lumia 620 var, bende 920. Benim 920 nin ekranına açık renkli bir temada dikkatli bakınca sanki eli terli bir insan dokunmuş gibi bir renk var, 620 de bu yok. siz de bir bakin yakindan eğer oyle değilse sizde garantiye göndercem. anlattıklarım anlaşılmadıysa tekrar anlatabilirim.

Sorununuz görsel bir konuyla ilgili olduğu için fotoğraf çekip paylaşabilirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
+Sim hatası aldığınızda telefonu yeniden başlatmanıza gerek yok. Uçuş modunu açıp kapatmanız yeterli.

sameet33

sameet33

Üye
    Konu Sahibi

Sim kartınızı kestirerek mikrosim'e dönüştürdüyseniz ve simkart yuvaya tam oturmamışsa nadiren bu tip hatalarla karşılaşabilirsiniz.
Yuvayı açıp simkartı sökerek tekrar takın.
Birkaç kez bana da olmuştu.
Sürekli yapmadığı sürece sorun etmenize gerek yok.

Sorununuz görsel bir konuyla ilgili olduğu için fotoğraf çekip paylaşabilirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.
Evet kestim fakat tam oturuyor diye biliyorum bide hç hareket olmasa bile sim kartınızı takın uyarısı alıyorum, sanırım led flaş hakkında kimsenin fikri yok

- - - Eklendi - - -

+Sim hatası aldığınızda telefonu yeniden başlatmanıza gerek yok. Uçuş modunu açıp kapatmanız yeterli.
hata çıkınca deneyeceğim efendim teşekkür ederim
klavyene sağlık :naughty:

- - - Eklendi - - -

Denedim beyler olmuyor uçuş modu açkapa bir işe yaramıyor ama buldum galiba telefon aşırı ısındığında oluyor bu lanet

darkwaters

Üye
Sudaki kireç birikip hortumu çatlatmış olabilir :D
Şaka bi tarafa da ısınınca oluyorsa yani aşırı ısınmada oluyorsa genleşme oluyodur belki sim kart temas etmesi gereken yere tam temas etmiyordur tabi sadece bi fikir bişeye dayanarak söylemiyorum.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Sen en iyisi servise ver.

sameet33

sameet33

Üye
    Konu Sahibi
Serise verince uzun sürecek biliyorum ve ne yazık ki şu an lumia haricinde bir uğraşım yok, genleşme olabilir doğru ama bence telefon çok işlem yaptığı için işlemci ısınıp yoruluyor, böylelikle bazı şeyleri yapmıyor sim kartı görmüyor mesela ya sim kart fazla sorun değil, sorun led flaş

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ben oldukça yoğun kullanıyorum, ısınması normal her cihazda oluyor. Fakat bahsettiğin sıkıntıları hiç yaşamıyorum. :nazar:

Üst Alt