Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2 3 dakkanızı ayırabilirmisiniz önemli
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mami24
Üye
Konu Sahibi
2 3 dakkanızı ayırabilirmisiniz önemli
arkadaslar arkadasın teli var n73 me video ve fotoğraf cekmek istiyo ama tam ekra deilde yarım gösterio bu nedendir önceden tam ekrandı simdi yarım oldu lütfen cavap veriniz
van_hoijdonk
Emekli Yönetici
Format atmayı denediniz mi telefonunuza?
*#7370#
***zWrC***
Üye
bencede bi format at,,,
burak9400
Üye
n73 den pek anlamam me den hiç anlamam ama bence kamera ayarlarını bi kurcalasın belki olur.eğer beceremezseniz kamera açıkken tuşlara falan basın gene olmazsa bi format atın kesin olur umarım yardımcı olabilmişimdir.
mami24
Üye
Konu Sahibi
arkadaslar cok saolun yaptık telefoncuya götürmüş arkadas ama telci nsıl yabmıs merk ettim dorusu
Doğuş Pertez
Emekli Yönetici
Yarım ekran değiş video çekerken küçük ekran gösterir arkadaşım
mami24
Üye
Konu Sahibi
swadsilence nası yani biraz açabilirmisin nası değiş video
dogandoganay
Üye
format atın bencede
erdalgs
Üye
kamera ayarlarından yapın en buyuk olculerı secın olmazsa format cekın
MaHKuM003
Üye
yha arkadaşlar benimde bi sorunum var ama cep telefonumun sorunu yok yeni bi program çıkmış soryu soruosun cvb veriomuş bu program hakında bi bilgisi olan varsa yardımcı olsun program cep telefonuna yükleniomuş. ben öle duydum
ash54
Üye
ön kamerayı diyosan tam ekran olamaz o hep yarımdır ana kameradan bahsediyosan bence bi ayarlara bak ondandır
mami24
Üye
Konu Sahibi
kamere ayarlarından olmuyo ama arkadasta formata hayır diyo napmalıyız