2.3 android için oyun arşivi

Arkadaşlar oyun oynamak isteyen zaten istediği oyunu nereden indireceğini bilir. Bu tür konulara gerek bile yok ve hatta tartışmaya gerek bile yok.

Tepkiler: Serhan
    Konu Sahibi
tmm tartışmayı kesebilirmiyiz söylediğim sözler için özür dilerim ama tartışmayı kapatalim. .

Tepkiler: Serhan
"Mega" yazısını sil. Mega deyince 100 tane falan oyun var sandım. 10 tane oyun varmış. Benimde 50 oyunluk 3 tane arşivim var. Hiçbirine mega yazmadım. Mega deyince en az 100 oyun olmalı.

Tepkiler: JokerTRc, Serhan ve kavr

Serhan

Üye
"Mega" yazısını sil. Mega deyince 100 tane falan oyun var sandım. 10 tane oyun varmış. Benimde 50 oyunluk 3 tane arşivim var. Hiçbirine mega yazmadım. Mega deyince en az 100 oyun olmalı.
Aynen onu anlatmaya çalışıyorum arkadaşa. Bi senin bizim konulara bak bu tam 10 oyunluk "MEGA" arşiv

Tepkiler: mürteza16
Aynen onu anlatmaya çalışıyorum arkadaşa. Bi senin bizim konulara bak bu tam 10 oyunluk "MEGA" arşiv
Aynen. Birde arkadaş 5 launcherdan oluşan "MEGA" launcher arşivi yapmış. Ona koptum.

Tepkiler: JokerTRc ve Serhan
    Konu Sahibi

istediğin oldu değiştirdim.