Who_knoxer
Üye
-
Konu Sahibi
-
neyiabi yapmayın ya
Abi forumda şimdi bi sürü mega oyun arşivi var 3 tanesi de üst konu başkalara ne gerek var birde Konu felan biraz kalitesiz olmuş yazılar küçük sanki sana zorla yaptırıyorlar konuyu
Gayet açık kardeşimsen acik soylesene
Oyunların baş harfleri felan tüm küçük yazılmış hepsi belirli bir aralık yok resimerde reimler aşrı büyük birde başlığa "mega" Oyun arşivi yazmşsın kısaca düzensin olmuş diyeyim3 tane ana mega arsivi var onlarda buyuk oyun iceriyor bu paylasim ise kucuk oyunlari iceriyor
hemde yazı boyutu 14 nasıl küçük geliyorsa
Oyunların baş harfleri felan tüm küçük yazılmış hepsi belirli bir aralık yok resimerde reimler aşrı büyük birde başlığa "mega" Oyun arşivi yazmşsın kısaca düzensin olmuş diyeyim
susuyorum birşey demiyorum yeter !düzwnleyeceğimanladım ben senin derdini sende aynı konudan paylaşmişsin ...
Abi forumda şimdi bi sürü mega oyun arşivi var 3 tanesi de üst konu başkalara ne gerek var birde Konu felan biraz kalitesiz olmuş yazılar küçük sanki sana zorla yaptırıyorlar konuyu
Serhan haklı forumda bir sürü oyun arşivi var paylaşırken biraz daha özen göstermeliydin.Ama uğraşmışsın , emek vermişsin. Teşekkürler.
Serhan haklısın ama emeğe saygı
bisey degil
Serhan haklı forumda bir sürü oyun arşivi var paylaşırken biraz daha özen göstermeliydin.Ama uğraşmışsın , emek vermişsin. Teşekkürler.
birşey değilabi çok iyi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?