1GB RPG oyunu wp8'e geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
1GB RPG oyunu wp8'e geliyor
RedBull geliştirme ekibi verdigi röportajda 1GB'lık RPG oyunu Spectral Souls'un windowsphone platformu icin yakında magazada olacagını açıkladı.

[video=youtube;NnW18AlFUmY]http://www.youtube.com/watch?v=NnW18AlFUmY[/video]

HyperDevBox CEO'su Carlo Perconti yaptıgı açıklamada;Biz Windows mobil oyun kullanıcıları için ilk tam bir oyunumuzu hazırlıyoruz. Oyun kullanıcılardan yeterli destegi alırsa ileride bazı geliştirmeler de eklenebilir dedi.

Perconti, oyunun en üst düzey cihazlardan giriş seviye en düşük konfigürasyona kadar bütün cihazlarda çalışabilecegini söyledi.

100 saat oyun süresi sunan Spectral Souls şu anda Google play store'da 8.19£ fiyat ve toplamda 1GB indirme boyutuna sahip.

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Hadi bakalım hayırlısı olsun. 1 GB telefon oyunu için oldukça fazla bir depolama alanı..

m542tf

m542tf

Üye
:eller: ve kartlar

Murat Alper

Murat Alper

Üye
haber için :tşk: güzel oyuna benziyor

PureFood

PureFood

Üye
1 GB hiç de çok değil 32 GB'ı biz bu günler için aldık. :naughty:

ardacumhur

ardacumhur

Üye
:aha:

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Nasıl oyun bilmiyorum ama Assassin'Creed Ücretsizken indirdim Harika buyda öylemi acaba

Placebo-

Placebo-

Üye
Ya zaten depolama alanı sorun değil ki. Bitirdikten sonra silinir yani.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Assasins creed i kaçırdık bu kaçmasaa bari. Dun ipad e Wild Blood diye bir oyun indirdim harika bir oyun umarım o oyun da gelir :)

PureFood

PureFood

Üye
Assasins Creed bitti bende tam 33 bölüm inanılma güzel sonu değişik bitti kızla kavuşamadılar ona üzüldüm :D

esokmen

esokmen

Üye
Hayirli olsun

pirenuri

pirenuri

Üye
Rpg deyince Call of Duty gibi bi oyun çıktı sandım :D

kelebekavcisi

Üye
Assasins Creed kaçırdım parayla almaya değer mi ? Grafik olarak zevk veriyor mu :)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Tek kelime yeterli.

Mükemmel

rapman

rapman

Üye
Meraklılarına duyurulur : Oyun 3D değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt